Ilmoittautuminen sulkeutuu:

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen -valmennus   –   Helsingissä 8. - 9.9.2022

Oivalla, kuinka hyppäämällä uuteen persoonaan voit syventää käsitystä itsestäsi – sekä samalla nostaa työn ja elämän merkityksen uudelle tasolle.

Olivier Corchia workshop:

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen

Leadership Persona© Program

Valmennuksen ohjaa ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen Olivier Corchia (The Persona Masks´ Method) yhdessä avustavien kouluttajien kanssa. Paikalla on tulkki, joka kääntää opetuksen suomen kielelle.


Oivalla, kuinka hyppäämällä uuteen "arkkityyppiin" voit syventää käsitystä itsestäsi –

ja löytää voimavaroja, joita et muuten välttämättä tiedostaisi.

8. - 9.9.2022 Helsingin keskustassa

 •  Pelosta luottamukseen (01:31)
 •  ​Päivittäisen läsnäolon merkitys (04:40)
 • ​ Neljä yksinkertaista keinoa läsnäolon tavoittamiseksi (06:08)
 • ​ Näkökulmien vaikutus – kohti-ajattelu & pois-ajattelu (10:38)
 • ​Suunnan luominen (11:52)
 •  Sanat ja sisäinen puhe (16:40)
 • ​ Ihmiset ja oman hyvän tilan suojeleminen (18:49)
 • ​ Oman ajan aikatauluttaminen (19:57)
 • ​ NLP & voimavarat luottamuksen löytämiseksi (23:19)
 • ​ Voimavaraharjoitus (25:52)
 •  ​NLP työkaluna (31:09)

Haluatko saada keinoja siihen, kuinka toteuttaa positiivisia muutoksia elämässäsi – sekä tavoittaa uudenlainen merkitys päivittäiseen tekemiseen, työskentelyyn ja ihmissuhteisiin?

NLP Practitioner 2.0 -valmennus antaa vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

16 päivän oivalluttava valmennusmatka, jossa opit NLP:n perusteet yhdessä samanhenkisen ryhmän kanssa.

 Rajoitetusti paikkoja jäljellä.

Takana kaksi täyteläistä päivää. Ymmärrän nyt paremmin elämää, itseäni ja muita. Sain valmennuksesta iloa, hauskuutta, konkretiaa sekä valtavan määrän sanoinkuvaamatonta ymmärrystä ja näkökulmia. Toisen päivän lopuksi kutsuimme koolle ikään kuin yhtiökokouksen, jossa arkkityypit toimivat neuvonantajina. Nyt tiedän, että kun tarvitsen vastauksen ihan mihin tahansa kysymykseen, minulla on aina mukanani seitsemän viisasta. Olen tullut myös nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäni, mikä on syvästi koskettavaa. Lämpimästi suosittelen kurssia!

– Päivi Hoikkala, työnohjaaja STOry, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, RMP®-valmentaja, NLP-kouluttaja, mindfulnessohjaaja

Haluaisitko...

 • ​ymmärtää sekä omaa että muiden käyttäytymistä ja toimintaa uudella tavalla – ja nostaa ammattitaitosi uudelle tasolle?
 • löytää intuitiivisesti ratkaisuja haasteiden ilmaantuessa – ja ohjata niin itseä kuin muita kohti uusia mahdollisuuksia?
 • saada työkaluja siihen, kuinka muuttaa mielesi pahimmat vastustajat arvokkaiksi apulaisiksi?
 • ​vastaanottaa uudenlaisia resursseja, mentaalisia malleja ja voimavaroja sekä työhön että omaan arkeen?

Edellä mainittuja asioita käsittelemme Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen -valmennuksessa 8. - 9.9.2022. Valmennus on matka oman persoonamme piilotettuun potentiaaliin ja sieltä kumpuaviin voimavaroihin.

Valmennus järjestetään yhteistyössä Newayn ja Henkilöstökoulutus Interaktiva Oy:n kanssa. 

Vastuullisina järjestäjinä toimivat Marjukka Kallio (Henkilöstökoulutus Interaktiva) ja Anu Vihonen (Neway).

Valmennuksen ohjaa ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen Olivier Corchia, joka on kehittänyt Persona Masks´ Methodin ja kirjoittanut teoksen The Freedom to be oneself, with or without masksTaustaltaan hän on tietotekniikan insinööri, joka on opiskellut yliopistossa myös systeemiajattelua ja NLP:tä.

Opiskelujen jälkeen Olivier kiinnostui mallittamisesta työskennellessään vakuutusyhtiössä, jossa hän mallitti parhaiden myyntiedustajien työskentelyä ja loi uusia innovaatioita tiimien johtamiseen. Persona Method© -menetelmän syntyyn on vaikuttanut Olivierin tiimin vuosien kokemus mallittamisesta yritysmaailmassa; millaisia rooleja ihmiset ottavat, miten he käyttäytyvät, tuntevat, pukeutuvat ja toimivat.

Olivier on coachannut ja valmentanut johtamista useissa eri maissa. Vuonna 2005 hän aloitti yhteistyön NLP-kehittäjä Robert Diltsin kanssa ja yhdessä he mallittivat esimerkiksi Nelson Mandelan työskentelyä. Tänä päivänä Olivier Corchia on erittäin kysytty kouluttaja ja kehittäjä yrityksessään Groupe PACE.

Menetelmä voimavarojen herättämiseksi

Arkkityypit ovat psykologisia ja emotionaalisia malleja siitä, kuinka elämme ja toimimme. Koulutuksessa tutustumme Persona Method© -menetelmän avustuksella seitsemään eri arkkityyppiin ja niiden kautta luomiimme rooleihin, valoihin ja varjoihin.

Menetelmä johtaa tutkimaan itseään ja omia ihmissuhteita intuitiivisesti, ottaen huomioon oman persoonan eri puolet ja tiedostamattoman mielen. Lähestymistapa tunnistaa ihmisen monimutkaisuuden ja antaa merkityksen tietynlaiselle käyttäytymiselle ja tunteille. Kun ymmärrämme arkkityyppisiä energioita paremmin, voimme muuttaa oman mielemme pahimmat vastustajat arvokkaiksi apulaisiksi.

Persona Method© ammentaa juurensa inspiroitumisesta Commedia dell´Arten (1600-luvun italialaisen teatterin) naamioista sekä Olivier Corchian luoman tiimin lukuisista mallitusprojekteista yritysmaailmassa. 

Yhdessä Stefano Scribanin kanssa he ovat luoneet Patricia Bouvardin avustuksella monipuolisen menetelmän, jonka avulla on mahdollista löytää uusia resursseja ja potentiaaleja persoonallisuuden kehittämiseen. Neurotieteilijä Yves Burnod on tuonut menetelmään mukaan ymmärryksen neurohormonien hyödyntämisestä.

Toisin kuin useimmissa personallisuustyypittelyissä Persona Method© olettaa, että käytämme kaikkia naamioita (arkkityyppejä) voimavaroina. Menetelmä kysyy: ”Miten naamiot palvelevat meitä?” Metodin avulla voimme tunnistaa tavan, miten elämme, miten olemme yhteydessä tai irrallamme itsestä, muista, ajasta, rytmeistä ja aisteista.

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen on prosessi, jossa kehitämme persoonallisuutta, jotta voimme päästä käsiksi siihen, keitä pohjimmiltaan olemme.

Valmennusmatka johtaa meidät:

 • luomaan yhteyden muihin
 • ​kohtaamaan itsemme
 • ​astumaan oman ajattelumme ulkopuolelle
 • ​löytämään uudenlaisia näkökulmia, mentaalisia malleja ja voimavaroja

Valmennuksessa työskentelemme kahden päivän ajan arkkityyppienergioiden maailmassa teorian ja oivalluttavien harjoitusten myötä. 

Valmennusmatka auttaa ymmärtämään omaa ja muiden toimintaa ja vahvistamaan intuitiivisesti omia voimavaroja. Saamme myös tietoa neurohormonien osuudesta käyttäytymisessä, jolloin meidän on jatkossa helpompi toimia parhaalla mahdollisella tavalla muutoksessa.

Workshop sopii erityisesti esihenkilöille, asiakaspalvelussa työskenteleville, valmentajille, opettajille, terapeuteille sekä ihmisille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä niin itseen kuin muihin – ja nostaa ammattitaitonsa uudelle tasolle.

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen -valmennus
Leadership Persona© Program

8. - 9.9.2022 Helsingin keskustassa

Valmennuspäivät:

Torstaina 8.9. klo 9.30-18
Perjantaina 9.9. klo 9.30-17

Koulutuspaikka:
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Töölö, Helsinki 

Koulutuspaikkana toimiva Joogakoulu Shanti sijaitsee kävelymatkan päässä Kampin kauppakeskuksesta. Lisäksi useat bussi- ja raitiovaunuyhteydet pysähtyvät koulutustilan edessä.


OIVALLA

Oivalla, kuinka voit intuitiivisesti löytää ratkaisuja oman olotilan, ihmissuhteiden ja toiminnan nostamiseksi uudelle tasolle.

I

VIE KÄYTÄNTÖÖN

Ota uudet menetelmät käyttöön heti – ja löydä tuoreita tapoja työn, arjen ja kohtaamisten elävöittämiseksi.

I

VAPAUTA SISÄISET VOIMAVARAT

Syvennä käsitystä omista ajatuksista, tunteista ja käyttäytymisestä – ja ota käyttöön voimavaroja, joita et välttämättä tiennyt itsessäsi olevan.

Kenelle valmennuksesta on hyötyä?

Kun haluat vahvistaa yhteyttä omaan itseen – ja samalla saada enemmän irti elämästä niin työssä kuin arjessa, on valmennuksesta sinulle hyötyä. Oleellista on halu oivaltaa uutta, löytää uusia tapoja toimia ja elää omannäköistä elämää.

   Esihenkilöt

   Opettajat

   Asiakaspalvelijat

   Opiskelijat

   Valmentajat

   Terapeutit

   Yrittäjät

   Esiintyjät

... Sekä ihmiset, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä niin itseen kuin muihin – ja nostaa ammattitaitonsa uudelle tasolle.

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen -valmennus   –   Helsingissä 8. - 9.9.2022

Paikat täyttyvät nopeasti. Ilmoittaudu mukaan pian.

Ilmoittautuminen sisältää:

Osallistumisen kahden päivän valmennukseen 8. - 9.9.2022

Kattavan valmennusmateriaalin

Virvokkeet; aamu- ja iltapäiväkahvit/-teet

Hinta normaalisti:  795 € 

Hinta nyt: 490 €

(395,16 € + alv 24 %)

 Ilmoittautumismaksu ennen valmennusta joko kerralla (1) tai kahdessa tasaerässä (2). Maksuton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään neljä viikkoa ennen ensimmäistä valmennuspäivää. Esteen sattuessa tilalle voi tarvittaessa vaihtaa toisen osallistujan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

Olen täynnä uutta energiaa. Olivier Corchian opastuksella olemme tutkineet, mitä arkkityypit meille voivat antaa. Tutustuimme arkkityyppienergioihin, peilasimme tarpeitamme ja vahvuuksiamme, teimme kehollista työskentelyä sekä saimme tietoa ja kokemusta neurohormoneista. Etukäteen en olisi osannut kuvitellakaan, miten paljon nämä kaksi päivää ovat tuoneet itselleni lisää. Olen valtavan kiitollinen. Ihanat ranskalais-, suomalais-, NLP-energiat on talletettu sydämeeni.

– Pirjo Mikkola, yrittäjä

Haluatko kysyä jotain tai saada lisätietoa valmennuksesta, ilmoittautumisesta tai muusta? OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ

Yllättäviä keinoja siihen, kuinka löytää luottamus, tasapaino ja positiivinen energia muutoksessa – omasta itsestä käsin.

Anu Vihonen

Ranskalainen Olivier Corchia (Group Pace, The Persona Masks´ Method) on jo muutaman kerran ohjannut pitämiemme NLP Trainer –koulutusten osanottajat ja myös meidät kouluttajat arkkityyppienergioiden maailmaan. 

Olivierin tuomien arkkityyppien kautta olen ymmärtänyt, kuinka helposti vanhat käyttäytymismallini tulevat edelleen esiin. Oivalluttavaa on esimerkiksi ollut ajatus siitä, että ”esitän” NLP-kouluttajaa. Se on erittäin hyvä muistutus siitä, ettei koskaan tarvitse esittää mitään. Riittää, kun vain on oma itsensä.

Muistan vieläkin elävästi, kuinka Harlekin-arkkityyppi sai minut tuomaan itsessäni esille leikkimielisen klovnin. Sen jälkeen olen päättänyt ottaa koulutuksiin taas enemmän leikkiä, huumoria, iloa ja naurua.

Olen valtavan kiitollinen ja vapautunut siitä, että olen arkkityyppien kautta löytänyt itsestäni puolia, jotka olin koettanut piilottaa. Mielenkiintoisella tavalla tiedostamaton mieleni on jatkanut näiden oivallusten työstämistä tähän päivään asti.

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen

Olen innoissani, sillä syyskuussa kenellä tahansa on mahdollisuus kokea arkkityyppimenetelmän voimaannuttava vaikutus, kun mallin kehittäjä ja NLP-luennoitsija Olivier Corchia saapuu Helsinkiin kahden päivän workshopiin.

Valmennuksessa avaamme tiedostamattoman mielen viisautta Corchian persoonallisuusmetodin avulla. Menetelmää – ja arkkityyppejä – hyödyntämällä voimme konkreettisesti kokeilla millaisia puolia persoonastamme löytyy ja siten herätellä sellaisia voimavaroja itsestämme, joita emme muuten välttämättä tiedostaisi olevan.

Harjoitusten myötä voimme avata uusia näkökulmia omaan elämään, työhön ja tulevaisuuden visioon – ja saada aikaan positiivisia muutoksia hyvinkin nopeasti.

Varmista paikkasi pian, sillä tilaa on hyvin rajoitetusti.

Kysymyksiä & vastauksia

 Kuka ohjaa tämän valmennuksen?

Valmennuksen ohjaa ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen Olivier Corchia (The Persona Masks´ Method) yhdessä avustavien kouluttajien kanssa. Paikalla on tulkki, joka kääntää opetuksen suomen kielelle. Myös valmennuksen vastuulliset järjestäjät Anu Vihonen ja Marjukka Kallio ovat paikalla.

 Missä ja milloin tapahtuma pidetään?

Valmennuspäivät:

Torstaina 8.9. klo 9.30-18
Perjantaina 9.9. klo 9.30-17

Koulutuspaikka:
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Töölö, Helsinki 

Koulutuspaikkana toimiva Joogakoulu Shanti sijaitsee
 kävelymatkan päässä Kampin kauppakeskuksesta. Useat bussi- ja raitiovaunuyhteydet pysähtyvät koulutustilan edessä.

 Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Osallistumismaksu maksetaan ennen valmennusta joko kerralla (1) tai kahdessa tasaerässä (2). Maksuton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään neljä viikkoa ennen ensimmäistä valmennuspäivää. Esteen sattuessa tilalle voi tarvittaessa vaihtaa toisen osallistujan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 Haluatko kysyä jotain muuta?

Ota yhteyttä tästä tai soittamalla numeroon (+358) 40 510 8246.

Kaikki oikeudet pidätetään 2022 Neway.fi