Uuden edessä -kickstart

Intensiivinen yhden kuukauden valmennusohjelma elämän selkiyttämiseksi ja uuden suunnan kirkastamiseksi. 

Uuden edessä –kickstart on intensiivinen kuukauden kestävä valmennusohjelma elämän selkiyttämiseksi ja uuden suunnan kirkastamiseksi.

Luo pohja uudelle visiollesi ja saa selkeyttä omaan elämäntilanteeseen kolmen coachaustapaamisen ja niihin liittyvien lisämateriaalien avulla. 

Uuden edessä -kickstart sopii ihmisille, jotka haluavat saada selkeyttä, suuntaa ja tukea intensiivisessä elämänvaiheessa tai työtilanteessa. Se sopii myös ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan coachausta lyhyemmissä erissä. 

Sisältää kolme tapaamista etänä valmentaja Anu Vihosen kanssa.

Kesto: 4 - 5 viikkoa

Anu Vihonen
Valmentajana on kokenut NLP Trainer, NLP Personal Coach Anu Vihonen, joka alustaa tapaamisten aiheet, johdattelee coachattavan NLP-harjoitusten pariin ja on tukena osanottajien matkalla koko valmennuksen ajan.

Anu on tuttu mm. seuraavista yhteyksistä.

Käsittelemme mm. seuraavia teemoja, joiden myötä uusia oivalluksia pääsee syntymään.

*Lopullinen sisältöpainotus täsmentyy valmennettavan tarpeiden perusteella.


1

Nykytilanne ja uusien mahdollisuuksien avaaminen

Nykytilanteen kartoituksessa katsot elämääsi ikäänkuin ulkopuolisen silmin. Siirryt mahdollisesta ongelmakeskeisestä ajattelusta kohti uusia oivalluksia ja uudenlaista elämää. Luot vision, jota lähdet mission avulla saavuttamaan ja toteuttamaan.

2

Tavoitteiden asettaminen ja niitä kohti eteneminen

Asetat itsellesi tavoitteen, joka on positiivinen, omasta toiminnastasi kiinni, täsmennetty, kaikilla aistikanavilla jo etukäteen koettu ja ekologinen niin itsellesi kuin muille. Käymme läpi, minkälainen rooli ja kunnianhimo vievät sinua eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. Luomme askeleet, joilla tavoitteen saavuttaminen on sinulle mahdollista.

3

Voimavarojen vahvistaminen

Haemme menneisyydestä tarvitsemiasi voimavaroja, jotka tuomme ja ankkuroimme tähän päivään. Vahvistamme myös kiitollisuutta, joka avartaa ajattelua. Uusien voimavarojen myötä mahdottomasta tuleekin äkkiä mahdollista.

Uuden edessä -kickstart on sinua varten, kun haluat
  • Luoda pohjan uudelle visiollesi ja saada selkeyttä omaan elämäntilanteeseen
  • Saada tukea ja ohjausta intensiivisessä elämänvaiheessa tai työtilanteessa viiden viikon ajan
  • Aloittaa coachauksen lyhyemmissä erissä
  • Oppia löytämään vastauksia omasta itsestä käsin
  • ​Saada työkaluja oman uran, energian ja motivaation nostamiseksi uudelle tasolle säilyttäen samalla tasapainon elämässäsi
Tiedustele vapaita paikkoja

Valmentaja Anu Vihonen on henkilökohtaisesti tukenasi koko valmennuksen ajan. Uuden edessä -kickstart -valmennukseen on siis hyvin rajoitetusti tilaa. Täytä oheinen lomake saadaksesi siitä lisätietoa.

Mikäli hakulomake ei näy alla, päivitä tämä sivu uudestaan ja odota, että sivu latautuu kokonaan.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Neway | Copyright © 2021+ | Kaikki oikeuden pidätetään.