Suuren kysynnän johdosta kirjan ensimmäinen erä on tilapäisesti loppunut varastostamme. 

pelon
poistava
voima

Tulevaisuutta ei voi ennustaa kuin pieniltä osin. Koska emme tarkkaan ottaen tiedä, mitä edessä oleva tuo tullessaan, moni alkaa helposti ajatella pahinta. Mitä enemmän tietoisesti mietimme jotain uhkaa, sitä suuremmaksi tunne mielessä kasvaa ja saattaa saada suhteettoman suuret mittasuhteet. Pelko saa meidät kadottamaan yhteyden itseen ja toimimaan muiden ohjaamina.

Pelko on yksi vahvimmista tunteista – ja sen voittamiseksi tarvitsemme luottamusta.

Tilaa uusi kirja toimitettuna postilaatikkoosi hintaan 27,95 € ja saat heti e-kirjaversion ilmaiseksi (arvo yht. 36,90 €).

+ Ilmainen käsittely ja toimitus

 

Saatavilla myös:

Anu Vihonen,
Kirjoittaja, NLP-valmentaja ja henkilökohtainen coach
Pelosta luottamukseen

Pelko on hyvin tuttu tunne itselleni, sillä pelkäsin lähes 40-vuotiaaksi asti. Stressaannuin helposti ja ajattelin koko ajan kaikkia asioita, joissa olisi mahdollista epäonnistua. Lopulta tuli päivä, jolloin en enää jaksanut pelätä. Tuolloin ainoa vaihtoehto oli alkaa rakentaa pelon tilalle luottamusta.

Luottamus, pelon poistava voima -kirja avaa pelon syntymekanismeja ja auttaa meitä ymmärtämään itseämme paremmin. Kun pelon takana olevat syyt selviävät, alkaa se yleensä väistyä. Pelon poistuessa ihmisen on mahdollista löytää yhteys itseensä ja sitä kautta oppia luottamaan siihen, että elämä kantaa. Kun ei enää pelota, tulevaisuus näyttäytyy tasapainoisena ja sitä kohti on hyvä lähteä.
Kenelle kirjasta on hyötyä?
Kirjasta on erityisesti hyötyä, kun haluat
  • ymmärtää pelon syntymekanismeja ja sitä, kuinka voit muuttaa kaikenlaiset tunteet voimavaroiksi
  • tavoittaa ja säilyttää luottamuksen muutoksessa riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu
  • ​ottaa käyttöön toimivia NLP-malleja ja -menetelmiä olotilasi muuttamiseen
  • ​palauttaa yhteyden omaan itseen ja siihen, millaista elämää sisimmässäsi haluat elää
  • ​hahmottaa toisten ihmisten maailmankuvia siten, ettei muiden negatiivinen käyttäytyminen enää vaikuta sinuun samalla tavalla
Kuinka säilyttää luottamus muutoksessa?
Kirjan tarkoituksena on antaa tilaa ajatuksille – ja samalla tuoda uusia näkökulmia pelon kohtaamiseksi.

Omakohtaisten tarinoiden lisäksi olen haastatellut kirjaan henkilöitä, jotka ovat pystyneet muuttamaan eriasteisia pelkoja, negatiivisia toimintamalleja ja uskomuksia luottamukseksi – ja siten saaneet elämäänsä lisää voimavaroja

Pääset tutustumaan pelon taustalla oleviin syihin sekä siihen, miten voit harjoittaa mieltäsi niin, että päivittäisen olotilan täyttääkin pelon sijaan luottamus.

Olen koonnut kirjaan aiheisiin liittyviä NLP-harjoituksia, joista on ollut apua niin itselleni kuin haastattelemilleni henkilöille luottamuksen tavoittamiseksi elämässä. Kirjan mukana saat pääsyn myös videoihin, joissa ohjaan jokaisen kirjassa olevan harjoituksen.
Tilasimme pienen erän kirjoja valmiiksi.
Tilasimme pienen painoksen kirjoja valmiiksi, jonka vuoksi voit nyt tilata omasi alennettuun hintaan tältä sivulta. Tarjous ei ole saatavilla muualta.

Kun tilaat kirjan, saat
  • Luottamus, pelon poistava voima -kirjan toimitettuna postilaatikkoosi (kovakantinen, sidottu, 180 sivua) 
  • ​ilmaisen käsittelyn ja toimituksen 
  • Luottamus, pelon poistava voima -e-kirjan, jonka voit heti ladata itsellesi ja aloittaa kirjan lukemisen ennen sen saapumista
  • pääsyn Luottamus, pelon poistava voima -videoharjoituksiin
Arvo 36,90 € Hinta nyt: 27,95 €
*Kirjoja on rajallinen määrä.

 Tilaa tästä

 Huom.

Suuren kysynnän johdosta kirja on tilapäisesti loppunut varastostamme.
Voit tilata kirjan kuitenkin suoraan kustantajan verkkosivuilta sekä suosituimmista kirjakaupoista.

 Suuren kysynnän johdosta kirjan ensimmäinen erä on tilapäisesti loppunut varastostamme. 

Tilaa uusi Luottamus, pelon poistava voima -kirja toimitettuna postilaatikkoosi hintaan 27,95 € ja saat heti e-kirjaversion ilmaiseksi (arvo yht. 36,90 €).

 Ilmainen käsittely ja toimitus

*Lähetyksen saapumisilmoitusta varten

Toimitusosoite:

Kirjoita osoite muodossa: katuosoite, postinumero, kaupunki, kunta

Tietosi ovat suojattu eikä niitä koskaan jaeta eteenpäin. 

Painatimme pienen erän kirjoja valmiiksi, joten voit nyt tilata kirjan hintaan 27,95 € sisältäen toimituksen. Tarjous on voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen. Tilaamalla kirjan liityt samalla sähköpostilistalle, jonka kautta voit saada kirjan aiheisiin liittyviä videoita, esimerkkejä ja muita työkaluja. Voit koska tahansa erota listalta ja lopettaa viestien vastaanottamisen.

© Neway.fi

 Tilaa tästä

Tarjous

Kirjan ja e-kirjan yhteishinta kirjakaupoissa on 36,90 € (ilman toimitusta). Olemme tilanneet pienen painoksen kirjoja valmiiksi, jonka vuoksi voit nyt tilata omat kirjasi alennettuun hintaan 27,95 € tältä sivulta. Tarjous ei ole saatavilla muualta.

Kirjoja on rajoitetusti.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, saat rahasi takaisin 10 päivän sisällä sen tilaamisesta. Riittää, että ilmoitat asiasta sähköpostiin info [a] neway.fi ja rahasi palautetaan.
Anu Vihonen

Yrittäjä, kouluttaja, tietokirjailija, NLP Trainer & Coach Anu Vihonen on lähes 20 vuoden ajan auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka on mahdollista tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita ja luoda omannäköinen elämä.

Tutustu Anuun ja hänen tuleviin valmennuksiin lisää täältä.
Olen tullut siihen käsitykseen, että tunteet vain tulevat ja menevät koko ajan. Ne ovat ajatustemme luomia mielikuvia.
Kuinka säilyttää luottamus muutoksessa
PIDÄTKÖ ENEMMÄN KIRJOJEN KUUNTELEMISESTA?
Kuuntele Luottamus, pelon poistava voima äänikirjana.
Lataa äänikirja omille laitteillesi – ja kuuntele kirjaa sekä tee sen harjoituksia omaan rauhalliseen tahtiin missä ja milloin tahansa.
Lukija: Anu Vihonen, kesto 4 h 44 min
Kaikki oikeudet pidätetään 2022 Neway.fi