Kestävää muutosta elämään, ystävyyssuhteista mielenrauhaan...
Viiden viikon verkko-ohjelma
Oivalla, kuinka voit heti alkaa rikastuttamaan omaa ja muiden elämää, kasvaa ja pysyä balanssissa yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa.
Yli kymmenen vuoden ajan NLP Trainer & Coach Anu Vihonen on auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka NLP:n avulla on mahdollista
 •  tuntea itsensä elinvoimaiseksi, itsevarmaksi ja luottavaiseksi
 •  luoda ja ylläpitää rikkaampia ihmissuhteita
 •  tavoittaa sisäinen merkitys omassa elämässä
 •  löytää uusia puolia itsestä, muista ja ympärillä tapahtuvista asioista
 •  tuntea syvää rauhallisuutta ja mielenrauhaa
NLP-koulu tarjoaa käytännönläheisiä keinoja näiden asioiden vastaanottamiseksi yksinkertaisina päiväannoksina.
Löydä päivittäin uusia resursseja itsestäsi
NLP-koulu antaa keinoja siihen, kuinka voit heti alkaa rikastuttamaan omaa ja muiden elämää NLP-taitoja käyttämällä. Verkko-ohjelma koostuu NLP:n ydinaiheista, joihin syvennymme päivä päivältä enemmän.
Oivalla, kuinka kuka tahansa voi oppia tulemaan rauhallisemmaksi, tyytyväisemmäksi ja rakastetummaksi pelkästään omaan mieleen keskittymällä.
Oivalla, miten voit saada kenet tahansa inspiroitumaan, motivoitumaan ja toimimaan yhteistyössä kanssasi.
Oivalla, kuinka tavoitteesi ja visiosi on mahdollista saada toteutumaan ilman saavuttamisen paineita tai epäonnistumisen pelkoa.
Viisi oppituntia viikossa, viiden viikon ajan.
Viikko 1: Mitä on NLP?
Johdatus NLP:n ydinaiheisiin ja merkittävimpiin menetelmiin.
Viikko 2: Oma mieli
Syvennymme oman mielen toimintaan, mielentilan hallitsemiseen ja ajatteluun NLP:n keinoin. Saat keinoja mm. siihen, kuinka ajatuksilla ja sisäisellä puheella voidaan muuttaa omaa olotilaa, kuinka käyttää mielikuvia oman mielentilan hallitsemiseen ja kuinka tulla entistä tietoisemmaksi omasta itsestä.
Viikko 3: Vuorovaikutus
Vuorovaikutus, motivointi, metaforat, johtaminen... Viikolla kolme käymme läpi keskeisiä vuorovaikutuskeinoja.
Viikko 4: Visio, identiteetti ja uuden luominen
Tarkastelemme sitä, kuka tai mikä olemme, kuinka suhtautumista omaan itseen voidaan muuttaa ja kuinka saada mitä haluaa.
Viikko 5: Matka rauhalliseen itseen
Tunteet ja mielentila, NLP ja mindfulness... Tutkimme mm. sitä, kuinka tyynnyttää mieli ja keho sekä miten tavoittaa voimavaroja oman rauhallisuuden kautta.
Aloittaessasi NLP-koulun tänään, saat
 • NLP-koulu -valmennusvideosarjan (arvo 249 €)
 • Kuunneltavat ja ladattavat audio-harjoitukset (arvo 127 €)
 •  NLP-harjoitussarjan ja päivittäisen tehtävät (arvo 93 €)
 •  - 8 % alennuksen vapaavalintaisesta Newayn valmennuksesta, voimassa vuoden (arvo 15-120 €)
 •  Pääsyn kannustavaan ja tukea antavaan Neway-yhteisöön (mittaamaton)
 Kokonaisarvo yli 484 € 
Hinta nyt  484 €  147 €
sis. alv 24 %
Kaksi tapaa aloittaa
Maksu yhdessä (1) erässä
147 €
sis. alv 24 %
Veloitetaan heti
 •  Yksi vaivaton maksukerta
 •  Elinikäinen pääsy NLP-koulu -verkkovalmennukseen
 •  30 päivän tyytyväisyystakuu
Maksu kolmessa (3) erässä
49 €
sis. alv 24 %
Veloitetaan kolmesti
49 € heti
49 € kahden viikon kuluttua
49 € neljän viikon kuluttua
 •  Kolme pienempää maksuerää (ilman lisäkuluja)
 •  Elinikäinen pääsy NLP-koulu -verkkovalmennukseen
 •  30 päivän tyytyväisyystakuu
SSL-suojattu
Yleisimmät luottokortit
Turvallinen STRIPE-maksualusta
Miten verkkovalmennus toimii?
Kun olet ilmoittautunut NLP-koulu -verkkovalmennukseen, saat kirjautumisohjeet omalle verkkovalmennussivullesi. Kirjautumisohjeet lähetetään myös sähköpostiisi ja voit lisäksi aina kirjautua omalle sivullesi tältä sivulta kohdasta ”Kirjaudu sisään”. 

Luo oma käyttäjätunnus ohjeiden mukaisesti ja kirjaudu sisään. Kun olet kirjautunut sisään, saat pääsyn uuteen oppituntiin 4-6 kertaa viikossa seuraavan viiden viikon ajan. Viiden viikon jälkeen sinulla on pääsy kaikkiin osioihin uudestaan koska tahansa. Tällöin voit kerrata ja käydä aiheita läpi omaan rauhalliseen tahtiin.

Ensimmäisellä viikolla saat heti käyttöösi kaikki 1. viikon oppitunnit! Viikosta kaksi (2) eteenpäin saat yhden uuden oppitunnin päivässä.
Kuinka kauan verkkovalmennus kestää?
Verkkovalmennus kestää yhteensä viisi viikkoa. Saat sisäänpääsyn uuteen oppituntiin 4-6 kertaa viikossa, jonka jälkeen on aina yksi päivä taukoa.
Mistä valmennus koostuu?
Valmennus koostuu viidestä eri aihealueesta sekä niihin liittyvistä oppitunneista. Yksi viikko keskittyy tiettyyn aihealueeseen. Yksi oppitunti käsittelee jotakin tähän aihealueeseen liittyvää NLP-menetelmää tai tekniikkaa. Jokaisen oppitunnin lopussa on aiheeseen liittyvä harjoitus tai harjoituksia. 

Mitä pidemmälle verkkovalmennus etenee, sitä syvällisemmäksi käsiteltävät aiheet ja menetelmät menevät. 

Vaikka verkkovalmennus etenee vaiheittain, voi sitä hyvin käyttää myöhemmin myös ns. NLP-työkalupakkina ja keskittyä aiheisiin omassa järjestyksessä omaan tahtiin.
Mitä oppitunti sisältää?
Oppitunti sisältää johdannon käsiteltävään aiheeseen tai menetelmään, valmennusvideon tai videoita, aiheeseen liittyvän harjoituksen tai harjoituksia. Harjoitukset voivat olla tekstinä, audiona tai videon muodossa.
Onko verkkovalmennuksella tarkkaa alkamispäivää?
Verkkovalmennuksella ei ole tiettyä alkamispäivää, vaan se alkaa automaattisesti ostaessasi tuotteen. Saat heti sisäänpääsyn ensimmäisen viikon oppitunteihin! 
Lukuvinkkejä NLP:stä?
Tutustu NLP-ajatteluun ja samankaltaisiin filosofioihin Newayn blogista

Mitä NLP tarkoittaa?
NLP tulee englannin kielen sanoista Neuro Linguistic Programming eli neuro-lingvistinen prosessointi ja kommunikointi. Sana ”Neuro” viittaa ihmismieleen ja kuinka organisoimme elämäämme mentaalisella tasolla. ”Lingvistinen” viittaa kieleen, kuinka se vaikuttaa meihin ja kuinka käytämme sitä. ”Prosessoinnissa” on kyse toistuvan käyttäytymisen sarjoista ja kuinka toimia tarkoituksenmukaisesti. Toisin sanoen NLP on yhteydenpitoa omien ajatusten kanssa, ulkoisen ja sisäisen keskustelun hallintaa sekä toimintaa, jonka avulla voi olla yhteydessä muiden ihmisten kanssa, maailman kanssa sekä oman henkisen puolen kanssa.
Paljonko NLP-koulu -verkkovalmennus maksaa?
On kaksi tapaa ostaa NLP-koulu -verkkovalmennus. Sen voi maksaa kerralla hintaan 147 € tai kolmessa 49 €:n osassa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.
Miten voin käyttää - 8 %:n alennuksen?
Kun ostat NLP-koulu -verkkovalmennuksen nyt, saat - 8 %:n alennuksen seuraavasta vapaavalintaisesta Newayn valmennuksesta.

Alennus on voimassa yhden vuoden ajan. Jos alennus jää käyttämättä, sitä ei hyvitetä, eikä sitä missään vaiheessa voi vaihtaa rahaksi. Alennuksen voi käyttää live-valmennuksiin, ei verkkokursseihin tai muihin tuotteisiin.
Sisältyykö verkkovalmennukseen tyytyväisyystakuu?
Sisältyy! Mikäli tunnet, ettei verkkovalmennus jostain syystä olekaan sinua varten, voit peruuttaa tilauksesi 30 päivän sisällä ostostasi ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info(at)neway.fi ja saat rahasi takaisin.

Koska rahat palautetaan suoraan luottokortillesi, peritään palautuksesta välitysmaksu, joka on suuruudeltaan 1,4 % palautettavan summan määrästä + 0,25 €. Välitysmaksua ei hyvitetä.
Kysyttävää?
Mikäli sinulle jäi yhä kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen info(at)neway.fi ja autamme mielellämme!

Lisää kysymyksiä ja vastauksia löydät myös omalta verkkovalmennussivultasi.
Kuinka voin hyödyntää tätä verkkovalmennusta omassa elämässäni?
Voit hyödyntää verkkovalmennusta monella eri tavalla. Voit käyttää sitä apuvälineenä oman rauhallisuuden, tyytyväisyyden ja merkityksen tunteen lisäämiseksi. Voit hyödyntää sitä omien vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Voit käyttää sitä omien visioiden ja tavoitteiden toteuttamisessa. Voit myös yksinkertaisesti käyttää sitä uusien NLP-taitojen oppimiseen ja ihmisenä kehittymiseen. 

Sen tarkoituksena on toimia kuin työkalupakki, josta voit löytää ja hakea kuhunkin tilanteeseen sopivia apuvälineitä ja näin rikastuttaa omaa sekä ympärilläsi olevien ihmisten elämää.
Miksi NLP-koulu -verkkovalmennus on luotu?
Tarkoituksena on tarjota toimivia, käytännönläheisiä ja hyödyllisiä resursseja ihmisille, jotka haluavat löytää sisäisen potentiaalinsa ja parantaa näin maailmaa. NLP-koulun tarkoitus on tarjota mahdollisuus NLP:n opiskeluun kohtuulliseen hintaan, henkilön omien tarpeiden ja aikataulujen mukaan.
Miksi NLP-koulu -verkkovalmennuksesta on hyötyä?
Moni ihminen etsii vastauksia mm. siihen kuka tai mikä olen, mitä haluan elämältäni, kuinka saavutan tavoitteeni, kuinka saan parempia ihmissuhteita elämääni, miten tavoitan sisäisen rauhallisuuteni. NLP-koulu tarjoaa keinoja ja menetelmiä juuri näiden vastausten löytämiseen. 

Itsestään huolehtiminen ja itsensä kehittäminen on avainasemassa tämän päivän lineaarisessa, nopeasti kiihtyvässä maailmassa. NLP-koulu voi toimia merkittävänä apuvälineenä sisäisen kasvun tiellä riippumatta iästä, elämäntilanteesta tai aikaisemmista kokemuksista.
Kenelle tämä verkkovalmennus sopii?
Sinulle, joka tiedostat sisälläsi olevan potentiaalin merkityksen ja haluat kehittää itseäsi NLP:n keinoin. 

Lisäksi, verkkovalmennuksesta on erityisesti hyötyä opettajille, kouluttajille, esimiehille, asiakaspalvelijoille, luoville ammattilaisille, opiskelijoille ja yksilö -ja joukkueurheilijoille.
Voinko ladata verkkokurssin sisältöä omalle tietokoneelleni?
Tottakai! Kaikki harjoitukset ovat ladattavissa, jotta voit käyttää niitä myös ilman internet-yhteyttä.
Kuinka kauan minulla on sisäänpääsy NLP-koulun materiaaleihin?
Kun olet maksanut NLP-koulun kokonaisuudessaan, se on sinun. Pääset käsiksi sen sisältöön NLP-koulu-nettisivun kautta seuraavien vuosien ajan. Voit myös ladata tiedostoja omalle tietokoneellesi näin halutessasi. Mikäli NLP-koulun verkkovalmennussivu ei jonain päivänä ole enää toiminnassa eikä sinulla ole haluamaasi sisältöä hallussasi, toimitamme kaikki siihen kuuluvat materiaalit pyynnöstäsi.
Tarvitseeko minun ladata jokin tietokoneohjelma käyttääkseni palvelua?
Ei tarvitse. Tarvitset ainoastaan internet-yhteyden päästäksesi kirjautumaan omalle valmennussivullesi. Tekstitiedostot ovat pdf-muodossa, johon saatat tarvita Adobe Reader -ohjelmaa (ohjelma löytyy valmiina kaikista yleisimmistä tietokoneista ja nettiselaimista). Adoben ohjelman voi tarvittaessa ladata tai päivittää täältä: https://get.adobe.com/fi/reader/ 
Voinko antaa tämän verkkovalmennuksen lahjaksi?
Kyllä voit! ❤︎ Seuraa tilaussivun ”Anna lahjaksi” -ohjeita, kun haluat rikastuttaa jonkun lähimmäisesi elämää tällä verkkovalmennuksella.
Saako NLP-koulusta todistuksen?
Toistaiseksi NLP-koulun läpikäymisestä ei saa todistusta. Saat kuitenkin sähköpostin verkkovalmennuksen loppuessa, jossa vahvistetaan valmennuksen päättyminen. Sähköposti sisältää onnitteluviestin sekä vinkkejä siihen, kuinka voit jatkaa NLP:n opiskelua tulevaisuudessa. Vaikka uusien oppituntien vastaanottaminen päättyy viiden viikon jälkeen, on sinulla pääsy verkkovalmennuksen kaikkiin osioihin tämän jälkeen.
Olen ostanut verkkovalmennuksen, mutta oppitunnit eivät ilmesty omalle sivulleni. Mitä voin tehdä asialle?
Mikäli olet ostanut verkkovalmennuksen ja kirjautunut omalle sivullesi, mutta ensimmäisen viikon oppitunnit eivät näy sivulla, tarkista kaksi asiaa. 

Tarkista ensin, että olet luonut omat tunnukset käyttäen samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit ostaessasi tuotteen. Mikäli sähköpostiosoite on eri, järjestelmä ei tunnista sinua. Voit luoda itsellesi uuden tunnuksen kirjautumissivulla käyttäen toista sähköpostiosoitetta. Oppituntien tulisi nyt näkyä. 

Mikäli oppitunnit eivät siltikään näy, on ongelma tapahtunut todennäköisesti verkkokurssijärjestelmässä. Pyydämme tällöin ottamaan yhteyttä osoitteeseen info(at)neway.fi ja korjaamme asian mitä pikimmiten.
NLP-koulu, Neway.fi
Neway/Pertti Vihonen Oy
2018

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Neway / Pertti Vihonen Oy, Neulaskuja 1 03100 Nummela

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Ville Vihonen, ville.vihonen [at] neway.fi

3. Rekisterin nimi

Neway / Pertti Vihonen Oy:n asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen, laskutukseen, maksujen perintään, ja tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Neway / Pertti Vihonen Oy:lle.

5. Rekisterin sisältämät tiedot


• Nimi
• Osoite
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaustiedot
• Suoramarkkinointilupa
• Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet


Rekisteriin kerätään tilastotietoja uutiskirjetilauksen, tuotetilauksen ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä.

7. Tietojen luovutus


Neway / Pertti Vihonen Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Se ei koskaan myy, vuokraa tai jaa asiakastietoja kolmansille osapuolille.


8. Rekisterin suojauksen periaate


Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.


9. Yksityisyyden suoja ja evästeiden käyttö


Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeestä ei ole laitteelle minkäänlaista haittaa. Evästeitä käytetään verkkosivuilla muun muassa tiedon tekniseen välittämiseen ja palvelun käytön helpottamiseksi.
Neway.fi sekä sen sub-domain nlp.neway.fi käyttää evästeitä muun muassa keräämään tilastoja kävijämääristä. Tilastoista ei voi yksilöidä yksittäistä käyttäjää, vaan tiedot tallennetaan anonyymisti. Lisäksi kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä esimerkiksi mainontamme parempaan kohdistamiseen. Käyttäjä voi hyväksyä tai olla hyväksymättä evästeiden käytön internet-selaimensa asetuksista. Asetuksen muuttaminen riippuu käytössä olevasta internet-selaimesta. On huomioitava, että evästeiden poistaminen käytöstä voi aiheuttaa sen, että osa sivuston toiminnallisuudesta tai palveluista lakkaa toimimasta.

Copyright 2018 - Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään
Copyright 2018 - Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään