Ilmoittautuminen tähän valmennukseen on päättynyt - kiitos mielenkiinnostasi.

NLP Pre-Practitioner -valmennus – Kolme päivää livenä verkon välityksellä

NLP Pre-Practitioner 
-valmennus alkaa pe 26.6.2020

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

3 päivää livenä verkossa

NLP Pre-Practitioner -valmennus alkaa pe 26.6.2020

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

3 päivää livenä verkon välityksellä

 Kolme valmennuspäivää verkossa Zoom-ohjelman välityksellä

NLP Pre-Practitioner -valmennukseen voit osallistua kotoa, mökiltä, riippukeinusta tai mistä tahansa, jossa nettiyhteydet toimivat.

Illan ohjaa NLP-kouluttaja, Senior NLP Trainer Anu VIhonen

2000-luvun alussa törmäsin kirjainyhdistelmään NLP. Tuolloin en vielä tiennyt, mitä se tarkoitti. Olin ainoastaan kuullut, että NLP-teorian ja -harjoitusten avulla oli mahdollista vaikuttaa omiin ajatuksiin. Se oli mielestäni erikoinen ajatus, koska luulin pysyväni aina stressaantuneena, murehtivana ja muita kannattelevana ihmisenä.

Olin kuitenkin lopen väsynyt ajatusmalleihini ja niinpä päätin ilmoittautua NLP Practitioner -koulutukseen. Se oli elämäni paras päätös, jonka myötä alkoi matka oman itsen äärelle ja tasapainoiseen elämään.

Pikku hiljaa koulutuksen kuluessa huomasin mm. kuinka pelot ja rajoittavat uskomukset hälvenivät, ymmärrys muiden erilaisuutta kohtaan lisääntyi, mieleni tyyntyi ja tavoitteet alkoivat kirkastua ja toteutua. 

Nyt olen itse toiminut NLP-kouluttajana yli 10 vuoden ajan ja ohjannut kymmeniä pitkiä NLP-koulutuksia. Rakastan työtäni ja sen mukanaan tuomia kohtaamisia NLP-kurssilaisten kanssa.

Kun haluat saada pienen kokemuksen NLP:stä, osallistu NLP Valmennusiltaan tiistaina 11.2.2020 klo 17 - 19. Paikkana on Valmennustila Roba43 Helsingin Punavuoressa, os. Iso Roobertinkatu 43 A. Illan aikana kerron, mitä NLP on ja kuinka sen avulla on mahdollista vaikuttaa ajatteluun ratkaisukeskeisesti. Käymme lyhyesti läpi NLP:n teoriaa ja teemme pieniä, oivalluttavia NLP-harjoituksia.

Valmennuksen ohjaa NLP-kouluttaja, Senior NLP Trainer Anu VIhonen

2000-luvun alussa törmäsin kirjainyhdistelmään NLP. Tuolloin en vielä tiennyt, mitä se tarkoitti. Olin ainoastaan kuullut, että NLP-teorian ja -harjoitusten avulla oli mahdollista vaikuttaa omiin ajatuksiin. Se oli mielestäni erikoinen ajatus, koska luulin pysyväni aina stressaantuneena, murehtivana ja muita kannattelevana ihmisenä.

Olin kuitenkin lopen väsynyt ajatusmalleihini ja niinpä päätin ilmoittautua NLP Practitioner -koulutukseen. Se oli elämäni paras päätös, jonka myötä alkoi matka oman itsen äärelle ja tasapainoiseen elämään.

Vähitellen koulutuksen kuluessa huomasin mm. kuinka pelot ja rajoittavat uskomukset hälvenivät, ymmärrys muiden erilaisuutta kohtaan lisääntyi, mieleni tyyntyi ja tavoitteet alkoivat kirkastua ja toteutua. 

Nyt olen toiminut NLP-kouluttajana yli 10 vuoden ajan ja ohjannut kymmeniä pitkiä NLP-koulutuksia. Rakastan työtäni ja sen mukanaan tuomia kohtaamisia NLP-kurssilaisten kanssa.

Kun haluat löytää itsestäsi uusia voimavaroja ja saada selkeän kokemuksen NLP:n perusteista, osallistu NLP Pre-Practitioner -valmennukseen. Kolmena perättäisenä perjantaina pidettävä valmennus toteutetaan livenä verkossa Zoom-ohjelmaa käyttäen

NLP Pre-Practitioner -valmennus sopii sinulle, mikäli haluat

 • aloittaa NLP:n opiskelun, 
 • ​päästä kertaamaan keskeisiä aiheita ja harjoituksia 
 • ​oivaltaa jotakin uutta omasta itsestäsi.

Aikaisempaa NLP-kokemusta ei tarvitse olla tai sitä voi olla. 

Päivät etenevät NLP-kouluttaja Anu Vihosen ohjaaman NLP:n teorian, oivalluttavien keskustelujen sekä lukuisten pari- ja ryhmäharjoitusten myötä.


Valmennuksen aikana oivallat mm., kuinka voit

 • ottaa NLP:n heti käyttöön omassa elämässäsi 
 • ​tavoittaa syvän luottamuksen omaan itseen 
 • ​oppia ymmärtämään omia ja muiden reaktioita 
 • ​luoda rauhallisen ja tasapainoisen olotilan

 Livenä verkossa Zoom-ohjelmaa käyttäen

Valmennus pidetään kasvotusten verkossa Zoom-ohjelman välityksellä. Voit siis osallistua siihen juuri sinulle sopivasta paikasta käsin.

Käytössämme ovat Zoom-ohjelman virtuaaliset huoneet, joiden myötä pari- ja pienryhmäharjoitukset ovat toteutettavissa helposti ja turvallisesti.

Johdantoa ja kertausta NLP:hen ja sen periaatteisiin

Alustava ohjelma

Valmennuspäivät: pe 26.6., pe 3.7. & pe 10.7. klo 10 - 16

Päivät etenevät NLP-kouluttaja Anu Vihosen ohjaaman NLP:n teorian, oivalluttavien keskustelujen sekä lukuisten pari- ja ryhmäharjoitusten myötä. Lopullinen ohjelma määräytyy valmennuksen aikana osallistujien tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

26.6.

 • Mitä NLP on
 • NLP:n perusoletukset
 • Ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen

3.7.

 • Voimavarojen ankkurointi
 • ​Mielikuvien muokkaaminen
 • ​Rajoittavien uskomusten poistaminen

10.7.

 • Oman suunnan oivaltaminen ja eteenpäin meneminen
 • ​Vapauden maailmaan astuminen
 • ​Rentouden ja tyyneyden lisääminen

 NLP on kuin mielen sisustussuunnittelua, joka auttaa ihmistä viihtymään omassa itsessään.

NLP Pre-Practitioner -valmennuksen myötä voit ottaa "mielenhallinnan oikotiet" käyttöösi (tai palauttaa niitä mieleesi) sinulle sopivaan tahtiin.

Se sisältää kaikki seuraavat materiaalit:

 Kolme valmennuspäivää verkossa Anu Vihosen ohjaamana & todistuksen (arvo 495 €)

 Kattava NLP Pre-Practitioner -valmennusmateriaali toimitettuna postilaatikkoosi sekä digitaalisesti omalle valmennussivullesi (arvo 159 €)

 Kun ilmoittaudut nyt, saat lisäksi kaikki seuraavat materiaalit käyttöösi heti.

 (Saatavilla rajoitetun ajan.)

 NLP:n Salat -kotikurssi – 57 verkko-oppituntia käytössäsi missä tahansa oletkin (arvo 697 €)

 NLP-kirjasarja toimitettuna digitaalisesti omalle valmennussivullesi (arvo 121,40 €)

 • [E-kirja] NLP-Työkirja: NLP:n 5 salaisuutta oman potentiaalin, merkityksen & harmonian löytämiseksi
 • [E-kirja] NLP-kirja työhön ja vapaa-aikaan: Se kasvaa mihin huomio kiinnittyy (Anu Vihonen & Tiina Pajula)
 • [E-kirja] Puro – Matkalla tyyneen itseen: 59 mukaan otettavaa havaintoa elämästä
 • ​[Äänikirja] Polku – 57 mukaan otettavaa havaintoa elämästä

 Videohaastattelut – Katsottavat videotallenteet, joissa haastattelen kokeneita NLP-taitajia (arvo 197 €)

 BONUS: Saat lisäksi seuraavat materiaalit.

 (Saatavilla rajoitetun ajan.)

 NLP Practitioner 2.0 -audiosarja – Kuunneltavia NLP-harjoituksia seesteisen olotilan luomiseen, yhteiskesto 1 h 48 min (arvo 97 €)

 100 €:n alennus Newayn NLP Practitioner tai NLP Practitioner 2.0 -valmennuksista, voimassa vuoden 2020 ajan (arvo 100 €)

 Arvo yhteensä 1866,40 € 

Hinta nyt 397 €

Sis. Alv 24 %

Maksutavat: luottokortti ja lasku

 Bonus-materiaalit toimitetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. NLP Pre-Practitioner -koulutusmateriaali toimitetaan sinulle ennen valmennuksen alkamista. Osallistuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu. Sisältää täyden tyytyväisyystakuun: mikäli et ole täysin tyytyväinen valmennukseen, saat osallistumismaksusi takaisin näin pyydettäessä.

Tarjous

NLP Pre-Practitioner on luotu erityisesti niiden ihmisten toiveesta, jotka eivät aiemmin ole pystyneet osallistumaan kattaville NLP-kursseille.

Usein ihmiset kertovat, että NLP:tä olisi mielenkiintoista opiskella, mutta heillä ei ole syystä tai toisesta ollut mahdollisuutta irtaantua työstä, perheestä tai muusta arjesta kurssin ajaksi. 

Toisinaan NLP:tä jo aikaisemmin opiskelleet kertovat, kuinka oivalluttavia NLP-harjoituksia ja -menetelmiä olisi mukava päästä kertaamaan yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Juuri näiden toiveiden johdosta NLP Pre-Practitioner on luotu.

Vaikka valmennuskokonaisuus on tällä hetkellä sisällöltään yli 1800 euron arvoinen, voi kuka tahansa ilmoittautua siihen nyt hintaan 397 euroa (sis. alv 24 %).

Tarjoukseen sisältyy toistaiseksi yli 1200 euron arvoinen lisämateriaali-bonus, jonka sisällön saat heti käyttöösi.

Tarkoitus

Tavallisesti NLP-koulutukset etenevät viikonloppu kerrallaan, jonka jälkeen saattaa olla useampi viikko taukoa ennen seuraavaa kurssipäivää.

NLP Pre-Practitioner -valmennuksessa käymme NLP:n merkittävimpiä menetelmiä läpi kolmen perättäisen perjantain ajan. Valmennuspäivät tapahtuvat interaktiivisesti verkon välityksellä, joten voit osallistua niihin juuri sinulle sopivasta paikasta käsin. 

Valmennuspäivien lisäksi käytössäsi on kattavat lisämateriaalit, joihin sinulla on pääsy oman valmennussivusi kautta niin valmennuksen aikana kuin sen jälkeenkin. Voit siis kerrata aiheita ja syventyä uusiin harjoituksiin juuri sinulle sopivaan tahtiin.

NLP Pre-Practitioner antaa uudenlaista vapautta NLP:n omaksumiseen ja samanaikaisesti on mahdollista kokea ryhmähengen voimaannuttava vaikutus kolmen säännöllisen kohtaamisen myötä.

Valmennus on luotu, jotta useampi ihminen saisi mahdollisuuden osallistua NLP-kurssille. Se ei myöskään vaadi osallistujalta yhtä paljon aikaa, matkustamista ja järjestelyjä kuin tavallisesti. 

Aika on valttia

"Paras hetki istuttaa puu oli 20 vuotta sitten. Toiseksi paras hetki on tehdä se nyt.". 
– kiinalainen sananlasku

Tämän päivän maailmassa, missä yhä useampi asia on nopeasti saatavilla, voi olla vaikeaa löytää selkeää suuntaa ja motivaatiota jotain asiaa kohtaan. Vaihtoehtoja on niin paljon, että valintoja on yhä vaikeampi tehdä. Saatamme esimerkiksi katsoa TV-ohjelmaa ja heti mainoskatkon alkaessa vaihtaa kanavaa. Muutamme kanavaa, koska tiedämme että emme häviä siinä mitään.

Sillä hetkellä kun päätät sijoittaa itsesi kehittämiseen, huomaat
sitoutumisesi kasvavan ja todellinen oppiminen voi alkaa. 

Tästä syystä myös NLP-valmennus on ennen kaikkea sijoitus. Sen perimmäinen tarkoitus on motivoida sinua kohti omannäköistä elämää.

Kuka ohjaa tämän valmennuksen?
Valmennuksen ohjaa NLP-kouluttaja, senior NLP Trainer Anu Vihonen.
Missä ja milloin valmennus pidetään?
NLP Pre-Practitioner pidetään kolmena perättäisenä perjantaina verkossa Zoom-ohjelman välityksellä.

Valmennuspäivät (sis. lounas- ja kahvitauot)
pe 26.6. klo 10 - 16
pe 3.7. klo 10 - 16
pe 10.7. klo 10 - 16
Kenelle valmennus sopii?
Valmennus sopii sinulle, mikäli haluat

- aloittaa NLP:n opiskelun, 
​- päästä kertaamaan keskeisiä aiheita ja harjoituksia ennen (mitä tahansa) pidempää NLP-valmennusta, 
​- löytää uusia voimavaroja itsestäsi.

Aikaisempaa NLP-kokemusta ei tarvita.
Miten valmennus etenee?
Päivät etenevät NLP-kouluttaja Anu Vihosen ohjaaman NLP:n teorian, oivalluttavien keskustelujen sekä lukuisten pari- ja ryhmäharjoitusten myötä.

Valmennus pidetään kasvotusten verkossa Zoom-ohjelman välityksellä. Voit siis osallistua siihen juuri sinulle sopivasta paikasta käsin. Käytössämme ovat virtuaaliset huoneet, joiden myötä pari- ja pienryhmäharjoitukset ovat toteutettavissa helposti ja turvallisesti.
Paljonko osallistuminen maksaa?
Osallistuminen NLP Pre-Practitioner -valmennukseen maksaa tällä hetkellä 397 € (sis. alv 24 %). Osallistuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu.
Onko valmennuksella tyytyväisyystakuu?
On. Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman ymmärrettävä ja selkokielinen katsaus siihen, mitä NLP on ja kuinka voit vaikuttaa omaan ajatteluusi sen avulla. Mikäli et ole täysin tyytyväinen valmennukseen, saat osallistumismaksusi takaisin näin pyydettäessä.
Saako valmennuksesta todistuksen?
Kyllä, valmennuksen läpikäyneenä saat NLP Pre-Practitioner -todistuksen.
Kysyttävää?
Ota yhteyttä sähköpostitse tästä tai puhelimitse numerosta 040 510 8246.
Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään - 2020