Suuren kysynnän johdosta NLP Pre-Trainer järjestetään keväällä 2020. Paikkoja on rajoitetusti!
HUOM: Paikkoja on rajoitetusti. 
NLP Pre-Trainer -koulutus koostuu kolmesta erillisestä viikonlopusta, joiden aikana avarramme ajattelua kohti NLP Trainer -koulutuksen syväluotaavia prosesseja.
NLP PRE-TRAINER -KOULUTUS KOOSTUU KOLMESTA ERILLISESTÄ VIIKONLOPUSTA, JOIDEN AIKANA AVARRAMME AJATTELUA KOHTI NLP TRAINER -KOULUTUKSEN SYVÄLUOTAAVIA PROSESSEJA.
UUDISTUNUT
NLP Pre-Trainer -koulutus
12.9. - 5.12.2020 Helsinki
Valmentajana Senior NLP Trainer Anu Vihonen
Kouluttajana Senior NLP Trainer Anu Vihonen, joka on vetänyt kymmeniä pitkiä NLP-koulutuksia.
Kouluttajana NLP Trainer Anu Vihonen, joka on vetänyt kymmeniä pitkiä NLP-koulutuksia.
”Hyvän valmentajan tunnistaa siitä, että hän tuntee alansa läpikotaisin, kykenee innostamaan, ymmärtämään missä kohtaa valmennettava on menossa ja tarjoamaan juuri oikeaa tukea oikeassa kohtaa. Anu Vihosella on hämmästyttävä kyky nähdä ja huomioida kaikki ryhmän ihmiset. Jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on ja on vieläpä ok juuri sellaisena kuin on - sitähän me kaikki janoamme.”

NLP Trainer -osallistuja
"Viiden vuoden NLP-opinnot on nyt plakkarissa. Kiitos sen huipennuksesta Anu Vihonen & Neway. Kiitollisena jokaisesta matkan varrella kohtaamastani ihmisestä ja siitä mitä heiltä opin. Eniten opin itsestäni ja erilaisista ohjaamisen työkaluista. Tämä päivä kiteytyy ajatukseen - ”Jokainen päätepysäkki on myös lähtöasema.”

NLP Trainer -osallistuja
”Tässä ryhmässä on aina erityisen hyvä ja rauhallinen olla. On upeaa, että minut hyväksytään sellaisena kuin olen. Tänä viikonloppuna ymmärsin, kuinka tärkeää on sielun ja egon välinen tasapaino. Kiitos Anulle mahtavan fieldin luomisesta, hyväksynnästä ja mielenkiintoisella tavalla tiedostamattomaan mieleen vaikuttaneista harjoituksista.”

NLP Master Practitioner -osallistuja
Anu on tuttu mm. seuraavista yhteyksistä
 Huh mikä fiilis! Ensimmäiset kaksi päivää NLP Pre-Trainer -kurssilla takana. Pikkuhiljaa alkaa vanhat naftaliinissa olleet taidot elpyä. Jaksaa yhä hämmästyttää harjoitusten intensiivinen vaikuttavuus. Paljon sulatettavaa ennen seuraavaa sessiota. Huippuryhmä!
– NLP Pre-Trainer -osallistuja
12.9. - 5.12.2020 HELSINKI
NLP Pre-Trainer -koulutus uusin aihein
Järjestyksessään kahdeksas NLP Pre-Trainer -koulutus koostuu kolmesta erillisestä viikonlopusta, jotka muodostavat yhtenäisen ja tiiviin kokonaisuuden. Käymme läpi NLP Master Practitioner -koulutuksen aiheita syventävin harjoituksin ja samanaikaisesti avarramme ajattelua siirtymällä lempeästi kohti NLP Trainer -koulutuksen syväluotaavia prosesseja. Next Generation NLP -viitekehys on vahvasti koulutuspäivissä mukana ja harjoitukset kohdistuvat pääsääntöisesti identiteetin ja henkisyyden tasoille. 
NLP Pre-Trainerin aihealueet ovat nyt uudistuneet, joten koulutus sopii mainiosti myös aikaisemmin NLP Pre-Trainerille osallistuneille
Uusina aiheina ovat mm. julki- ja piilonarsismin vaikutus, itsemyötätunnon lisääminen ja sosiaalipanoraamamalli (Lucas Derks). Opit yhä paremmin ymmärtämään menneisyyttäsi ja sitä kautta itseäsi. Jokaisella kokoontumisella tasapainotamme egon ja sielun välistä vuoropuhelua. Mitä todennäköisimmin saat myös vastauksen siihen, kuka oikeastaan olet ja mikä on oikea suunta elämällesi.
NLP Pre-Trainer on tarkoitettu NLP Master Practitioner -koulutuksen käyneille, jotka haluavat vahvistaa, ylläpitää ja päivittää NLP-taitojaan. Sopii ajatusten avaajaksi myös NLP Trainereille.
Valmennus etenee seuraavin aihein:
la-su 12. - 13.9.
 • ​Kuka tai mikä oikeastaan olet?
 • ​Oman itsen äärelle pysähtyminen
 • ​Vision, mission, roolien ja kunnianhimon vipuvoima
ke 14.10. (interaktiivisesti Zoomin välityksellä)
 • ​Voimaantuminen
la-su 14. - 15.11.
 • Itsemyötätuntoinen ihminen
 • ​Kehon ja mielen viisauksien yhteenliittäminen 
 • ​Intuition kuuntelutaidot
pe-la 4. - 5.12.
 • ​Sosiaalisten suhteiden hienosäätö sosiaalipanoraamaa hyödyntäen
 • ​Piilo- ja julkinarsismin vaikutus; omat rajat
 • ​Arkkityyppienergioiden viisaus
Valmennuspäivät koostuvat lyhyistä teoriaosuuksista ja toiminnallisista harjoituksista ryhmässä ja parin kanssa. Harjoitusten myötä uudet taidot viedään heti käytäntöön ja uusia oivalluksia pääsee syntymään.

Koulutus on kokonaisuus ja kuitenkin kukin viikonloppu on oma erillinen osionsa. Voit osallistua yhteen tai kahteen valmennusviikonloppuun. Ilmoittaudu tällöin suoraan Anulle 040 510 8246 tai sähköpostitse

Yksittäisen viikonlopun hinta on 190 € (153,23 € + alv 24 %).  Koko NLP Pre-Trainer -koulutus yhteensä 496 €.
NLP Pre-Trainer
Tietoa koulutuksesta
Helsingin keskusta
Syksyllä 2020 (7 pv)

la-su 12. - 13.9.2020 
ke 14.10 klo 17.30 - 19.00 Zoom
la-su 14. - 15.11. 
pe-la 4. - 5.12.

Valmennuspäivät

Valmennuspäivät Klo 9.00 - 16.00

Paikka

Valmennustila Roba 43,
Iso Roobertinkatu 43 A, 00120 Helsinki
Kouluttaja

Kouluttajana Anu Vihonen, 
Senior NLP Trainer & Coach

Lisätietoja 

anu.vihonen (at) neway.fi, 040 510 8246
Investointi – NLP Pre-Trainer
Investointi –
NLP Pre-Trainer
Sisältää
Sisältää
 • ​NLP Pre-Trainer (7 pv) koulutuksen
 • ​koulutusmateriaalin, printattuna sekä sähköisenä (pdf)
 • ​kahvit, teet ja naposteltavat aamuin ja iltapäivisin
 • ​NLP Pre-Trainer (7 pv) koulutuksen
 • ​koulutusmateriaalin, printattuna sekä sähköisenä (pdf)
 • ​kahvit, teet ja naposteltavat aamuin ja iltapäivisin
Yhteensä 496 €
Yhteensä 496 €
sis. alv 24 %
(400 € + alv 24 %)
(400 € + alv 24 %)
Osallistumismaksun voi maksaa kerralla tai maksamalla varausmaksun 124 € heti ja loppuosan myöhemmin.*

*Laskun loppuosan (372 €) laskutamme kuukautta ennen koulutuksen alkua. 

Varatun paikan voi peruuttaa kuukautta (1 kk) ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Ilmoittauduthan hyvissä ajoin, sillä mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Edelliset ryhmät täyttyivät nopeasti.
 Huippuviikonloppu, NLP Pre-Trainer -kurssin viimeinen jakso. Paljon, paljon uusia voimavaroja, hieno kokoelma harkkoja ja myös taitojen virkistämistä. En ole koskaan ollut näin hyvin toimivassa ryhmässä. Sattumia kun ei ole, niin ajankohta oli mitä parhain. Kiitos Anu Vihonen Neway.
– NLP Pre-Trainer -osanottaja
 Jarrut pois -viikonloppu NLP-kuplassa. Kiitos mahtava ryhmä ja upea koutsi!
– NLP Pre-Trainer -osanottaja
NLP Pre-Trainer
Kysymyksiä & Vastauksia
Katso tästä usein kysytyt kysymykset. Mikäli mieleesi tulee muuta kysyttävää, voit koska tahansa olla yhteydessä sähköpostitse sekä puhelimitse 040 510 8246.
Kuinka koulutuspäivät etenevät?
Yleensä pidämme aamuisin rauhoittavan rentoutustuokion ja käymme läpi mitä kuuluu. Tämän jälkeen esittelen agendalla olevan uuden asian ja siihen liittyvän harjoituksen. Koulutus etenee prosessinomaisesti; näin mm. ryhmän kiinnostus ja vireystila määrittelevät päivien tarkan agendan. Päivä päättyy energisoivaan loppurentoutukseen. 

Valmennuspäivät koostuvat lyhyistä teoriaosuuksista ja toiminnallisista harjoituksista ryhmässä ja parin kanssa. Harjoitusten myötä uudet taidot viedään heti käytäntöön ja uusia oivalluksia pääsee syntymään.
Ilmoittautumis- ja peruutusehdot
Ilmoittauduttuasi face-to-face -koulutukseen laskutamme varausmaksun, joka vähennetään koulutuksen loppusummasta. 
Loppuosan koulutuksen osallistumismaksusta laskutamme kuukautta ennen koulutuksen alkua.

Vahvistetun osallistumisen voi peruuttaa maksutta kuukautta (1 kk) ennen koulutuksen alkamista. Huomioithan, että jo maksettua varausmaksua ei palauteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, osallistumismaksusta veloitetaan 50 % tilavuokrien ja materiaalikulujen kattamiseksi.

Esteen sattuessa voit maksutta ilmoittaa tilallesi toisen henkilön tai kysyä osallistumisesi siirtämisestä toiseen koulutukseen.

VAIHE 1: Ilmoittaudu

Ilmoittaudu ja varmista paikkasi NLP Pre-Trainer -koulutuksessa. Ilmoittautuminen onnistuu tilaussivulla, minne pääset klikkaamalla alla olevaa painiketta.

VAIHE 2: Valitse maksutapa

Voit maksaa koulutuksen kerralla tai useammissa erissä. Jos haluat valita vaihtoehtoisen maksutavan tai esimerkiksi yrityksesi maksaa ilmoittautumisen, ota yhteyttä ja kysy lisää.

VAIHE 3: Saavu koulutukseen

Saat sähköpostiisi ilmoituksen ilmoittautumisestasi sekä myöhemmin myös ohjeet koulutukseen valmistautumisesta. Tervetuloa syventämään omaa NLP-matkaasi!
© Copyright 2019 - 2020  - Kaikki oikeudet pidätetään. - Neway.fi 
© Copyright 2018 - 2019  - Kaikki oikeudet pidätetään. - Neway.fi