Miten elää omannäköistä, seesteistä elämää yhä vaikeammin ennustettavassa maailmassa?

Tilaa uusi kirja hintaan 19,95 € ja saat e-kirjaversion ilmaiseksi. Ilmainen käsittely ja toimitus.

(Arvo 34,39 €)

*Lähetyksen saapumisilmoitusta varten

Toimitusosoite:

Tietosi ovat suojattu. Yksityisyys & Käyttöehdot

Painatimme pienen erän kirjoja valmiiksi, joten voit nyt tilata kirjan hintaan 19,95 € sisältäen toimituksen. Tarjous on voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen. Tilaamalla kirjan liityt samalla sähköpostilistalle, jonka kautta voit saada kirjan aiheisiin liittyviä videoita, esimerkkejä ja muita työkaluja. Voit koska tahansa erota listalta ja lopettaa viestien vastaanottamisen.

© Neway.fi

Maailma tarvitsee enemmän kaltaisiasi ihmisiä.
Maailma tarvitsee enemmän kaltaisiasi ihmisiä. Ihmisiä, jotka uskaltavat toteuttaa elämäänsä omasta itsestä käsin, näkevät uusia mahdollisuuksia muutoksen keskellä ja luovat hyvää ilman, että joku pyytää sitä meiltä. Kirjassa käydään läpi suorittamiseen johtavia seikkoja ja tuodaan esille sitä, kuinka on mahdollista elää omannäköistä, seesteistä elämää yhä vaikeammin ennustettavassa maailmassa.
Anu Vihonen,
Kirjoittaja, NLP-valmentaja ja henkilökohtainen coach
Muistan elävästi syksyn lähes parikymmentä vuotta sitten. Olin tuolloin nousujohteisessa uraputkessa ja vedin projektin toisensa perään onnistuneesti loppuun. Tein töitä koko ajan enkä päässyt eroon mielessä kehää kiertävistä lannistavista ajatuksista. Yritin kaikin tavoin tehdä enemmän kuin muut ja suorittamalla miellyttää toisia. En tiennyt mitä halusin ja kuitenkin aavistin, ettei tilanne voinut jatkua entisellään. Tuolloin koin, että ainoa vaihtoehto oli katkaista hektinen elämäntyyli – ja astua kohti tuntematonta.

Monella tapaa elämme nyt ajassa, jossa kukin on enemmän tai vähemmän tuntemattoman äärellä. Muutoksen ei kuitenkaan tarvitse olla pelottavaa – päinvastoin, se voi olla parasta mitä meille tapahtuu. Tarvitsemme vain uudenlaista ajattelua näiden mahdollisuuksien havaitsemiseksi.

Sisin - Tie suorittamisesta seesteisyyteen avaa toimintamme taustalla mahdollisesti olevia rajoittavia uskomuksia ja tarjoaa keinoja ajattelun kirkastamiseksi. Kirja tuo esille syitä, jotka saavat tekemään liikaa. Se myös avaa sitä, miksi lapsuudessamme opetetut ajattelumallit eivät välttämättä enää toimi – ja kuinka voimme muuttaa toimintatapojamme uuteen aikaan sopiviksi. 

Tavoitteenani on auttaa sinua ymmärtämään ja kokemaan, että omaan ajatteluun – ja siten koko elämään – on aina mahdollista vaikuttaa, jos niin vain haluaa.
"Kiire loppuu jossain vaiheessa. Se tapahtuu viimeistään silloin, kun ihminen ei enää jaksa tai silloin, kun hän oppii ymmärtämään ja rakastamaan itseään."
Kenelle kirjasta on hyötyä?
Kirjasta on erityisesti hyötyä, kun haluat
  • muuttaa suorittamisen seesteisyydeksi (työssä, vapaa-ajalla, perheen sekä ystävien kesken)
  • saada asioita aikaan siten, ettei siitä ole haittaa itsellesi tai läheisillesi
  • ​ymmärtää syitä siihen, miksi moni tänä päivänä kokee olevansa vailla selkeää suuntaa
  • ​tavoittaa elämänilon maailmassa, jossa informaatiotulva koettaa jatkuvasti saada huomiomme
  • ​löytää itsestä käsin kumpuavan vision niin, että päivittäinen seesteisyytesi lisääntyy
  • ​ymmärtää, miksi lapsuudessamme opetetut ajattelumallit eivät useinkaan enää toimi – ja kuinka säilyttää tasapaino nopeasti muuttuvassa maailmassa
  • ​oivaltaa, miksi ratkaisut löytyvät aina lopulta omasta itsestä käsin
Tilasimme pienen erän kirjoja valmiiksi.

Tilasimme pienen painoksen kirjoja valmiiksi, jonka vuoksi voit nyt tilata kirjan alennettuun hintaan tältä sivulta. Tarjous ei ole saatavilla muualta.

Kun tilaat kirjan, saat
  • Sisin - Tie suorittamisesta seesteisyyteen -kirjan toimitettuna postilaatikkoosi 
  • ​Ilmaisen käsittelyn ja toimituksen 
  • Sisin - Tie suorittamisesta seesteisyyteen -e-kirjan, jonka voit heti ladata itsellesi ja aloittaa kirjan ennen sen saapumista
Arvo 34,39 €. Hinta nyt: 19,95 €.
Kuinka löytää omannäköinen elämä nopeasti muuttuvassa maailmassa?

Uskon kirjasta olevan sinulle hyötyä, sillä sen tarkoituksena on antaa tilaa ajatuksille – ja samalla haastaa pohtimaan uusia näkökulmia niin suorittamisesta kuin seesteisyydestä. 

Omakohtaisten tarinoiden lisäksi olen haastatellut kirjaan henkilöitä, jotka ovat saaneet muutettua suorittamisen mielekkääksi toiminnaksi elämässään. Pääset tutustumaan suorittamisen taustalla oleviin syihin sekä siihen, miten kuka tahansa voi löytää omannäköisen, seesteisen elämän tämän päivän maailmassa. 

Olen koonnut kirjaan myös aiheisiin liittyviä NLP-harjoituksia, joista on ollut apua niin itselleni kuin haastattelemilleni henkilöille matkalla kohti omannäköistä elämää.

"Kun olemme riittävän vahvoja sisäisesti, säilytämme tasapainon, vaikka ulkoisissa olosuhteissa tapahtuisi mitä tahansa."
Tarjous

Kirjan ja e-kirjan yhteishinta kirjakaupoissa on toimituskuluineen 34,39 €. Olemme tilanneet pienen painoksen kirjoja valmiiksi, jonka vuoksi voit nyt tilata kirjat alennettuun hintaan 19,95 € tältä sivulta. Tarjous ei ole saatavilla muualta.

Kirjoja on rajoitetusti.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, saat rahasi takaisin 10 päivän sisällä sen tilaamisesta. Riittää, että ilmoitat asiasta sähköpostiin info [a] neway.fi ja rahasi palautetaan.

Anu Vihonen

Yrittäjä, kouluttaja, tietokirjailija, NLP Trainer & Coach Anu Vihonen on yli 15 vuoden ajan auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka on mahdollista tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita ja luoda omannäköinen elämä.

Tutustu Anuun lisää täältä.
Tie suorittamisesta seesteisyyteen
Kaikki oikeudet pidätetään 2021+ Neway.fi