Henkilökohtaista coachausta kotonasi
Varaa henkilökohtaisia coachauksia Anun kanssa videopuheluiden välityksellä. Coachaukset tapahtuvat tietokoneen, kameran ja mikrofonin avulla Skype™-ohjelmaa käyttäen.
Henkilökohtaisesta coachauksesta on hyötyä silloin, kun
  •  haluat voimistaa omia vahvuuksia ja tavoitteita niin yksityiselämässä kuin työelämässä
  •  haluat kehittää yhtä tai useampaa osa-aluetta elämässäsi NLP:n keinoin
  •  tarvitset keinoja visiosi kirkastamiseen ja omien voimavarojen löytämiseen
NLP:n perusoletuksiin kuuluu ajatus siitä, että ihmisellä on jo kaikki vastaukset sisällä itsessään. Coachaaja tarjoaa keinoja näiden vastausten löytämiseen.
NLP Trainer & Coach Anu Vihonen
Anu Vihonen on toiminut henkilöstövalmentajana vuodesta 2002 lähtien ja kouluttanut pitkiä NLP-koulutuksia (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner) vuodesta 2010 lähtien. Pitkiä NLP-koulutuksia hän on ohjannut lähes 20.

"Lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin."
Henkilökohtaista coachausta kotonasi
Varaa henkilökohtaisia coachauksia videopuheluiden välityksellä. Coachaukset tapahtuvat tietokoneen, kameran ja mikrofonin avulla Skype™-ohjelmaa käyttäen.
30 min
Yksi 30 minuutin coachaus
Tavallisesti 109 €
Nyt 79 €
Sisältää alv 24 %
90 min
Yksi 90 minuutin coachaus
Tavallisesti 239 €
Nyt 119 €
Sisältää alv 24 %
5 x 90 min
Viisi 90 minuutin coachausta
Tavallisesti 1190 €
Nyt 399 €
Sisältää alv 24 %
Vaihe #1 - Varaa sinulle sopiva ajankohta
Varaa coachaus-aika laittamalla viestiä suoraan Anulle tästä tai soittamalla numeroon (+358) 40 510 8246.
Vaihe #2 - Maksa varaus
Valitse tuote johon teit varauksen ja maksa varauksesi. 
Valitse tuote
Hinta
79 (sis. alv 24 %)
119 € (sis. alv 24 %)
399 € (sis. alv 24 %)
Sähköposti
Luottokortin numero
CVC-koodi:
Voimassaolo kk
Voimassaolo vuosi
Tilauksen yhteenveto
Yhteensä
Dynamically Updated
$XX.00

Lataa Skype™-ohjelma

Lataa tai päivitä uusin versio Skype-ohjelmasta tietokoneellesi ja luo oma Skype-tili ohjelmassa näkyvien ohjeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on jo Skype-ohjelma tietokoneellasi, varmista että olet kirjautuneena sisään avaamalla ohjelma.
Mitä seuraavaksi?
Kun olet varannut coachaus-ajan sekä maksanut sen, saat ohjeet Skype-ohjelmiston testaamiseen ja kuinka valmistautua coachaukseen. 

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme sinulle kaveripyynnön Skypessä. Hyväksy kaveripyyntö eli uusi yhteyshenkilö ja olet valmis! Saat Skype-soiton meiltä 5-15 minuuttia ennen sovittua coachaus-aikaa, jonka aikana voimme vielä tarkistaa, että kaikki varmasti toimii.
Voinko siirtää varatun coachaukseni ajankohtaa?
Coachauksen ajankohtaa voi siirtää toiselle päivälle ja/tai toiseen kellonaikaan. Ilmoitus uudesta ajankohdasta voidaan tehdä samana päivänä ja mieluiten vähintään viisi (5) tuntia ennen varatun coachauksen alkamista. Sovittua ajankohtaa on mahdollista siirtää enintään kolme (3) kertaa. Mikäli aikaa joudutaan siirtämään useammin, on ostettava uusi coachaus eikä edellisestä varauksesta aiheutuneita kuluja näin ollen palauteta. Pyydämme ilmoittamaan kaikista muutoksista sähköpostitse osoitteeseen info ( at ) neway.fi.
Onko varausta mahdollista peruuttaa?
Varaus on mahdollista peruuttaa. Kun peruutat varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen sovitun coachauksen alkamista, saat rahasi takaisin. Saman vuorokauden sisällä tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä.
En ole hyvä tietokoneohjelmien kanssa. Miten tämä coachaus toimii?
Kun olet varannut ja maksanut coachaus-ajan, saat tarkat ja yksinkertaiset ohjeet siitä, kuinka valmistautua coachaukseen. Coachauksessa käytämme Skype-ohjelmaa, joka mahdollistaa maksuttomien videopuheluiden soittamisen mihin tahansa maailmassa. Saat viiden askeleen ohjeistuksen siitä, kuinka saat otettua Skype-ohjelman käyttöön omalla tietokoneellasi ja kuinka coachaus sen välityksellä tapahtuu. Mikäli tarvitset lisäapua, voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä ja tekninen tukemme auttaa sinua henkilökohtaisesti.
5 x 90 min coachaus
Mikäli ostat 5 x 90 min coachauksen - eli viisi erillistä 90 minuutin coachausta - sovitaan ajankohdat erikseen henkilökohtaisesti oston jälkeen. Olemme sinuun yhteydessä coachaus-aikojen sopimiseksi 48 tunnin sisällä ostosta sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Voimme sopia kaikki viisi aikaa kerralla tai yhden ajan kerrallaan. Coahcaukset on käytettävä kuuden (6) kuukauden kuluessa ostotapahtumasta. Peruuttamiseen ja aikojen siirtämiseen liittyvät ehdot (yllä) pätevät myös näihin coachauksiin.
Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään - 2018