Lauantaina 4. huhtikuuta 2020 klo 10.00 – 16.00 Zoom-ohjelman välityksellä

NLP ja ihmissuhteet  -valmennus

Sosiaalipanoramaa verkossa

Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennus
To 7.10.2021 klo 18 - 20
Livenä ZOOM-ohjelman välityksellä
Oivalla, kuinka on mahdollista elää omannäköistä, seesteistä elämää yhä vaikeammin ennustettavassa maailmassa.
Valmennusilta verkossa. Ohjaajana Anu Vihonen.

ti 21.4.2020 klo 17.00 - 19.30

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Ilmoittautuminen sulkeutuu su 19.4. klo 23.59.

Ilmoittaudu mukaan nyt vain 9 €.

sis. alv 24 %

Illan ohjaa NLP-kouluttaja, Senior NLP Trainer Anu VIhonen

2000-luvun alussa törmäsin kirjainyhdistelmään NLP. Tuolloin en vielä tiennyt, mitä se tarkoitti. Olin ainoastaan kuullut, että NLP-teorian ja -harjoitusten avulla oli mahdollista vaikuttaa omiin ajatuksiin. Se oli mielestäni erikoinen ajatus, koska luulin pysyväni aina stressaantuneena, murehtivana ja muita kannattelevana ihmisenä.

Olin kuitenkin lopen väsynyt ajatusmalleihini ja niinpä päätin ilmoittautua NLP Practitioner -koulutukseen. Se oli elämäni paras päätös, jonka myötä alkoi matka oman itsen äärelle ja tasapainoiseen elämään.

Pikku hiljaa koulutuksen kuluessa huomasin mm. kuinka pelot ja rajoittavat uskomukset hälvenivät, ymmärrys muiden erilaisuutta kohtaan lisääntyi, mieleni tyyntyi ja tavoitteet alkoivat kirkastua ja toteutua. 

Nyt olen itse toiminut NLP-kouluttajana yli 10 vuoden ajan ja ohjannut kymmeniä pitkiä NLP-koulutuksia. Rakastan työtäni ja sen mukanaan tuomia kohtaamisia NLP-kurssilaisten kanssa.

Kun haluat saada pienen kokemuksen NLP:stä, osallistu NLP Valmennusiltaan tiistaina 11.2.2020 klo 17 - 19. Paikkana on Valmennustila Roba43 Helsingin Punavuoressa, os. Iso Roobertinkatu 43 A. Illan aikana kerron, mitä NLP on ja kuinka sen avulla on mahdollista vaikuttaa ajatteluun ratkaisukeskeisesti. Käymme lyhyesti läpi NLP:n teoriaa ja teemme pieniä, oivalluttavia NLP-harjoituksia.

Miten elää omannäköistä, seesteistä elämää yhä vaikeammin ennustettavassa maailmassa?

Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennusillan aikana löydät itsestäsi vastauksia juuri tähän kysymykseen. Käymme läpi suorittamiseen johtavia tekijöitä, päästämme irti mieltä vaivaavista asioista ja tuomme tilalle rauhaa ja levollisuutta. 

Ilta etenee lyhyen teoriaosuuden sekä oivalluttavien pari- ja ryhmäharjoitusten myötä. Saat mukaasi keinoja, joiden avulla voit jatkossa palauttaa seesteisen tilan itsellesi milloin tahansa.

Mukaan voimme ottaa rajallisen määrän osanottajia (15), joten oma paikka kannattaa varata hyvissä ajoin. Parhaan hyödyn valmennuksesta saat, kun sen ajaksi varaat käyttöösi rauhallisen tilan, hyvän nettiyhteyden, tietokoneen ja kuulokkeet mikrofonilla. Keskusteltaessa ja harjoituksia tehtäessä myös kamerayhteyksien on oltava päällä oivalluttavien kohtaamisten aikaansaamiseksi.

Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennusilta

  • Torstaina 7.10.2021. klo 18.00 - 20.00
  • ​Rauhallinen tila itselle sopivassa paikassa (interaktiivisesti ZOOM-ohjelman välityksellä)
  • Ohjaajana Anu Vihonen, Senior NLP Trainer

Osallistumismaksu:

 Tavallisesti 45 €  NYT 25 €

 Rajoitetusti paikkoja jäljellä.

Anun valmennuksista sanottua.

Valmennusilta pohjautuu kesällä ilmestyneeseen “Sisin - Tie suorittamisesta seesteisyyteen” -kirjaan ja siinä käsiteltäviin aiheisiin. 

Voit osallistua valmennukseen, vaikka et olisikaan lukenut kirjaa.

Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennus
To 7.10.2021 klo 18 - 20 Zoom-ohjelman välityksellä

 Kun ilmoittaudut mukaan, saat pääsyn Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennukseen 7.10.2021 sekä iltaan liittyvän valmennusmateriaalin digitaalisessa muodossa.

Tavallisesti 45 €

Hinta nyt 25 €

(sis. alv 24 %)

Ilmoittaudu tästä (paikkoja on rajoitetusti)

1
Osallistujatiedot
Täytä lomakkeen kaikki kohdat
2
Tilaus
Viimeistele tilaus & ilmoittaudu
Osoite
Yksityisyyttäsi kunnioitetaan - Tämä sivusto on SSL-suojattu

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä.

Haluatko maksaa laskulla? Pyydä lasku.

Kuka ohjaa tämän valmennuksen?
Valmennuksen ohjaa NLP-kouluttaja, senior NLP Trainer Anu Vihonen.
Kenelle tämä valmennus sopii?
Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat elää omannäköistä, seesteistä elämää vaikeasti ennustettavassa maailmassa. Valmennusilta pohjautuu kesällä ilmestyneeseen “Sisin - Tie suorittamisesta seesteisyyteen” -kirjaan ja siinä käsiteltäviin aiheisiin. Voit osallistua valmennukseen, vaikka et olisikaan lukenut kirjaa.
Missä ja milloin tapahtuma pidetään?
Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennus järjestetään torstaina 7.10.2021 klo 18.00 - 20.00. Valmennus pidetään interaktiivisesti netin välityksellä Zoom-ohjelmaa käyttäen. Ennen valmennuksen alkamista saat sähköpostiisi kirjautumislinkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan valmennukseen,
Paljonko osallistuminen maksaa?
Osallistuminen valmennukseen maksaa 25 € (sis. alv 24 %). Osallistuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu.
Kysyttävää?
Ota yhteyttä sähköpostitse tästä tai puhelimitse numerosta 040 510 8246.


Valmennuksen ohjaa Senior NLP Trainer ANU VIHONEN

Muistan elävästi syksyn lähes parikymmentä vuotta sitten. Olin tuolloin nousujohteisessa uraputkessa ja vedin projektin toisensa perään onnistuneesti loppuun. Tein töitä koko ajan enkä päässyt eroon mielessä kehää kiertävistä lannistavista ajatuksista. Yritin kaikin tavoin tehdä enemmän kuin muut ja suorittamalla miellyttää toisia. En tiennyt mitä halusin ja kuitenkin aavistin, ettei tilanne voinut jatkua entisellään. Tuolloin koin, että ainoa vaihtoehto oli katkaista hektinen elämäntyyli – ja astua kohti tuntematonta.

Monella tapaa elämme nyt ajassa, jossa kukin on enemmän tai vähemmän tuntemattoman äärellä. Muutoksen ei kuitenkaan tarvitse olla pelottavaa – päinvastoin, se voi olla parasta mitä meille tapahtuu. Tarvitsemme vain uudenlaista ajattelua näiden mahdollisuuksien havaitsemiseksi.

Suorittamisesta seesteisyyteen -valmennus avaa toimintamme taustalla mahdollisesti olevia rajoittavia uskomuksia ja tarjoaa keinoja ajattelun kirkastamiseksi. Tuomme esille syitä, jotka saavat tekemään liikaa. Avaamme myös sitä, miksi lapsuudessamme opetetut ajattelumallit eivät välttämättä enää toimi – ja kuinka voimme muuttaa toimintatapojamme uuteen aikaan sopiviksi.

7.10.2021 järjestettävässä valmennusillassa tavoitteeni on auttaa sinua ymmärtämään ja kokemaan, että omaan ajatteluun – ja siten koko elämään on aina mahdollista vaikuttaa, jos niin vain haluaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

– Anu

Neway.fi - Kaikki oikeudet pidätetään - 2021