Polku - 55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä
Oivalla, miten tapahtumat elämässämme voivat saada uusia merkityksiä, kun alamme katsoa tilanteita NLP-ajattelun ja NLP:n taustaoletusten kautta.
Tilasimme pienen erän KIRJOJA valmiiksi
maksa vain 11,95 €:n toimitus- ja käsittely
1 kpl / talous
*Kirjan Hinta tavallisesti 24,40 €
1
Toimitus
Mihin haluat vastaanottaa kirjan?
2
Täydennä?
Täydennä ja säästä (yli -60%)
Toimitus
Kirjan hinta on tavallisesti 24,40 €, mutta maksamme itse kirjan puolestasi. Maksat ainoastaan toimitus- ja käsittelykulun yht. 11,95 € vastaanottaaksesi kirjan mihin tahansa Suomessa. Tällä hetkellä emme toimita ulkomaille.
SSL-SUOJATTU
Esillä mm.
Polku - 55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä
Kiitos mielenkiinnostasi Polku-kirjaa kohtaan.

Polku on metafora elämälle. Se on metafora sille elämänmittaiselle matkalle, jota me kaikki käymme päivittäin läpi.

Tämä kirja on kokoelma havaintoja elämästäni viime vuosilta.

Kun vuonna 2015 aloitin lyhyiden blogien kirjoittamisen ja julkaisemisen pienen yhteisömme kesken Facebookissa, en aluksi edes tiennyt lukiko kukaan kirjoituksiani. Jatkoin kuitenkin uuden harrastukseni parissa. Kun joitakin vuosia ensimmäisten blogien kirjoittamisesta luin niitä uudelleen, olin iloinen huomatessani niissä oman kehitykseni ihmisenä. Oman polkuni.

Kirja sisältää 55 havaintoa elämästä. Kirjan kappaleet olivat ensin kirjeitä itselleni ja nyt ne ovat kirjeitä minulta sinulle. Toivon sinun saavan niistä iloa ja oivalluksia. Toivon kirjan myös lisäävän rakkautta niin itseäsi kuin omaa elämääsi kohtaan.

Kirja koostuu 55:stä lyhyestä tarinasta ja kertomuksesta. Voit lukea kirjaa kannesta kanteen tai avata sen juuri sinulle sopivasta kohdasta ja löytää juuri siihen hetkeen sopivan tarinan ja oivalluksen.

Tervetuloa Polulle.


"Kiitos hienoja asioita. Tallennan itselleni."

"Se tapahtuu, minkä kuuluukin tapahtua. Tämä kirjoitus tuli juuri oikeaan aikaan."


"Mä niin komppaan. Ihana teksti!"

"Kiitos tästä minua juuri nyt kannustavasta ja rohkaisevasta kirjoituksestasi."
Yli kymmenen vuoden ajan NLP-kouluttajana ja ihmismielen innokkaana opiskelijana Anu Vihonen on päässyt havainnoimaan sitä, mikä saa ihmisen löytämään sisäisen levollisuutensa ja merkityksensä tässä ylivirittyneessä maailmassa – ja mikä yhtälailla rajoittaa osaa ihmisistä löytämästä omaa polkuaan. Kirjassa Anu jakaa kanssasi 55 oivalluttavaa havaintoa siitä, miten voimme tavoittaa sisällämme piilevät voimavarat ja saada vastauksia kysymykseen ”Miksi oikeastaan olen olemassa?”

Kirja antaa yksinkertaisia, käytännönläheisiä keinoja oman merkityksen tunteen tavoittamiseksi jokapäiväisen toimintasi lomassa. Voi olla, että olet jumissa elämässäsi, et ehkä tiedä mitä tekisit jonkun asian suhteen, tarvitset selkeyttä ja tilaa ajatella tai haluat luoda uusia mahdollisuuksia elämääsi. 

Kirjan kappaleet vievät sinut aina NLP-kursseilta buddhalaisiin luostareihin ja takaisin tiputellen samalla oivalluttavia ajatuksen muruja oman polkusi varrelle.
Oivalla mm.
  • mitkä ovat kuusi varoitusmerkkiä siitä, että elämme elämäämme autopilotilla
  • ​kuinka meidän ei tarvitse "olla ensin jotakin" elääksemme rikasta elämää jo tänään
  • ​mitkä ovat Google-pioneerin kolme tietoisen läsnäolon harjoitusta
  • miten hyödyntää NLP:tä (neuro linguistic programming) omassa elämässäsi
  • ​kuinka voit tavoittaa levollisuuden tunteen arjen keskellä
  • ​ja paljon, paljon muuta...
 13 henkilöä katselee sivustoa parasta aikaa.
Polku - 55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä koostuu 55:tä kirjoituksesta, jotka auttavat oivaltamaan, että onni, merkitys ja arvostus elämää kohtaan on mahdollista löytää jokaisesta päivästä. Kirjan pelkistetyt kappaleet antavat tilaa uusille oivalluksille ja toimivat myös yksittäisinä inspiraation lähteinä jokapäiväisessä elämässä. 

Kirjan aihealueet ovat jaettu seitsemään pääkohtaan. Voit lukea ne järjestyksessä läpi tai inspiroitua sinua eniten kiinnostavista aiheista. Voit halutessasi myös avata kirjan satunnaisesta kohdasta ja löytää juuri kyseiseltä sivulta sinulle sopivan viestin ja merkityksen. 
Tarjous
Kirjan hinta on normaalisti 24,40 € toimituskuluineen, mutta maksamme itse kirjan puolestasi. Maksat ainoastaan toimitus- ja käsittelykulun, joka on yhteensä 11,95 € (sis. alv 10 %) vastaanottaaksesi kirjan mihin tahansa Suomessa. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen.
Tarkoitus?
Kun katsomme elämäämme taaksepäin, voimme usein huomata, että kaikilla meille tapahtuvilla asioilla on merkityksensä. Näin on tapahtunut myös omalla kohdallani ja sen vuoksi päätin koostaa viime vuosien matkastani sinulle tämän kirjan. Toivon kirjan tarjoavan uusia ajatuksia ja arjen työkaluja elämääsi. 

Kirja tarjoaa toimivia ja käytännönläheisiä näkökulmia kaikille, jotka haluavat löytää uusia merkityksiä elämälleen.
Aika on valttia...
Kirjoja on painettu ja tilattu valmiiksi vain hyvin rajallinen määrä. Kun ne loppuvat, emme voi taata niiden saatavuutta nopeasti.
Tyytyväisyystakuu
Mikäli et jostain syystä olekaan tyytyväinen tilaamaasi kirjaan, saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä sen tilaamisesta. Sinun ei tarvitse edes lähettää kirjaa takaisin. Riittää, että ilmoitat asiasta sähköpostiin info [a] neway.fi ja rahasi palautetaan.
Huom! Tämä kampanja päättyy pian!
Huom! Kirjoja on jäljellä rajoitettu määrä!
Huom! Kirjoja on jäljellä rajoitettu määrä!
Olemme saaneet kustantajalta kirjoja vain pienen erän.
Kun kirjat loppuvat varastostamme, emme voi taata niiden saatavuutta nopeasti.
Olemme saaneet kustantajalta kirjoja vain pienen erän. Kun kirjat loppuvat varastostamme, emme voi taata niiden saatavuutta nopeasti.
Copyright Neway.fi 2019+
kaikki oikeudet pidätetään.