Huom. Suuren kysynnän johdosta kirjojen toimitusaika on toistaiseksi 7-13 arkipäivää. Saat kuitenkin heti pääsyn valmennussivulle sekä E-kirjaan.

 Pieni erä kirjoja jäljellä. Toimitusaika 2-3 arkipäivää. Voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää.

Haluaisitko päästä irti asioista, jotka eivät enää palvele sinua?
Uusi NLP-opas antaa 21 voimaannuttavaa keinoa omannäköisen elämän luomiseksi.
 Tilaa oma kirja
19,95 € (+ ilmainen käsittely ja toimitus)
1
Toimitus
Vastaanottajan tiedot
2
Valitse tuote
Kuinka monta kirjaa haluat?
Toimitus
Kirjan hinta on normaalisti 23,90 € - 27,95 € ilman toimituskuluja. Tilasimme pienen erän kirjoja valmiiksi, joten voit nyt tilata kirjan hintaan 19,95 € sisältäen toimituksen. Tarjous on voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen. Tilaamalla kirjan liityt samalla sähköpostilistalle, jonka kautta voit saada NLP-aiheisia videoita, esimerkkejä ja muita työkaluja. Voit koska tahansa erota listalta ja lopettaa viestien vastaanottamisen.

 SSL-SUOJATTU SIVUSTO

 TURVALLINEN MAKSAMINEN YHTEISTYÖSSÄ SUOMALAISTEN PANKKIEN JA LUOTONANTAJIEN KANSSA

 Tilaa oma kirja
Saatavilla tällä hetkellä Books on demand -kirjakaupasta.
Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun
Kirja auttaa sinua oivaltamaan
  • miksi muutos uuden edessä on aina mahdollisuus
  • ​kuinka unelmat pitävät meidät elossa – ja miten saavuttaa se, mitä haluaa
  • ​kuinka oppia käyttämään sisällä olevaa suurempaa viisautta suunnannäyttäjänä
  • ​miten 21 mieltä avartavaa harjoitusta muuttaa elämääsi
Nopeasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää tietää ohjaudummeko itsestä käsin vai määritteleekö joku toinen elämäämme.
Tuntuuko sinusta toisinaan siltä, että olet ikään kuin jumissa ja ajelehdit vailla selkeää suuntaa?
Senior NLP Trainer & Coach Anu Vihonen on 15 vuoden ajan auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka NLP:n avulla on mahdollista mm. tuntea itsensä elinvoimaiseksi ja pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita. 

Uuden edessä -kirjassa hän auttaa avartamaan ajattelua kohti niitä asioita ja mahdollisuuksia, joita kukin elämältään haluaa.
2000-luvun alussa minusta tuntui ensimmäistä kertaa juuri tältä.

Tuolloin elin lähes ainoastaan työlle enkä ollut läsnä itselleni ja läheisille. Elämäni oli täynnä rajoittavia uskomuksia ja kaiken valveillaoloajan murehdin jotain menneisyyden tai tulevaisuuden tapahtumaa. Koska sisäiset rajani eivät olleet kunnossa, luulin olevani syypää muiden ihmisten negatiivisille tunteille. Kaikki näytti päällisin puolin hyvältä, mutta en päässyt irti lannistavista, kehää kiertävistä ajatuksista – ja olinkin lähellä loppuunpalamista. 

Onnekseni törmäsin kirjainyhdistelmään NLP. Tuolloin en vielä tiennyt, mitä se tarkoitti. Olin kuullut, että sen avulla ajattelun rakenteisiin olisi mahdollista vaikuttaa. En kuitenkaan ollut lainkaan varma onnistuisiko se kohdallani. Joka tapauksessa innostuin ja päätin ilmoittautua kurssille, jossa ajattelua oli mahdollista muuttaa. 

NLP yllätti yksinkertaisuudellaan. Sen myötä stressi muuttui seesteisyydeksi, aloin elää tässä hetkessä ja ymmärsin entistä paremmin niin itseäni kuin muita. Kun ajatteluni muuttui, muuttui itse asiassa koko elämä

Uusi kirja Uuden edessä – NLP-opas sisäiseen kasvuun tuo näkökulmia siihen, kuinka on mahdollista etsiä ja löytää elämän syvempi merkitys. 

Kirja avaa NLP-ajattelua, mahdollistaa muutokseen ja vahvistaa unelmien toteutumista. Se on kuin mukaan otettava opaskirja, joka auttaa niin aloittelijaa kuin kokeneempaakin NLP-taitajaa kohti seuraavaa askelta elämässä.
Vie NLP-taidot heti käytäntöön
Joskus NLP-harjoitukset voivat vaikuttaa ensisilmäyksellä oudoilta, sillä kyse on pitkälti työskentelystä tiedostamattoman mielen kanssa. Siksi on hyvä, että harjoitukset koetaan. Kun koemme ne kaikilla aisteilla, alkaa todellisia oivalluksia syntymään.

Kirja sisältää paljon harjoituksia, joita voit tehdä kolmella tavalla:

1) Oman itsen kanssa ääneen lukien ja vastaten
2) Yhdessä ystävän kanssa
3) Omalta valmennussivulta Anun ohjaamana

Kirjan tilaajana saat siis pääsyn netissä olevalle valmennussivulle, josta löydät kaikki kirjan harjoitukset Anun ohjaamina ja avaamina. Valmennussivulla voit halutessasi katsella, kuunnella ja tulostaa kaikki harjoitukset ja näin viedä eri menetelmät heti käytäntöön.
Haluatko kurkistaa kirjan sisään?
Katso, mitä muut sanovat Uuden edessä -kirjasta...
Painatimme pienen erän kirjoja valmiiksi, jotta pääsisit mahdollisimman nopeasti alkuun omalla Uuden edessä -matkallasi.
Tarjous on voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen.
Tilaamalla oman kirjan nyt, saat
  • Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun -kovakantisen kirjan (hinta kirjakaupassa 27,95 €)
  • Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun -e-kirjan (hinta kirjakaupassa 9,90 €)
  • Uuden edessä -valmennussivun (arvo 97 €)
  • Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun -kovakantisen kirjan 
  • Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun -e-kirjan 
  • Uuden edessä -valmennussivun 
 134,85 €  NYT vain 19,95 €
+ ILMAINEN käsittely ja toimitus
 Löydät kirjan sisältä verkko-osoitteen, josta pääset kirjautumaan omalle valmennussivullesi. Valmennussivulta löydät kaikki tilaukseen sisältyvät digitaaliset materiaalit.
Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun tuo näkökulmia siihen, kuinka on mahdollista etsiä ja löytää elämän syvempi merkitys. Kirja avaa NLP-ajattelua, mahdollistaa muutokseen ja vahvistaa unelmien toteutumista.

Kirja sisältää paljon NLP-harjoituksia. Saat käyttöösi myös Uuden edessä -valmennussivun, josta löydät kaikki kirjassa olevat harjoitukset sekä keskeiset aiheet videoina ja muuna verkkomateriaalina.

Voit lukea kirjan kannesta kanteen tai avata sen sinua eniten kiinnostavan otsikon kohdalta. Etene juuri sinulle sopivalla tavalla ja tahdilla.
Tarjous

Kirjan hinta on normaalisti 23,90 € - 27,95 € ilman toimituskuluja. Tilasimme pienen erän kirjoja valmiiksi, joten voit nyt tilata kirjan hintaan 19,95 € sisältäen toimituksen. 

Tarjous on voimassa niin kauan kuin kirjoja riittää. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen.
Tarkoitus

Jotta unelmien on mahdollista toteutua juuri siten kuin on tarkoitettu, on oltava riittävän avoin uudelle. Tämä tarkoittaa tutustumista sisimpään ja siihen, ohjaako elämää pelko vai rakkaus. Avoimuus edellyttää myös tietoisen ajattelun vaientamista ja tiedostamattoman mielen kuuntelua.

Uuden edessä NLP-opas sisäiseen kasvuun –kirja on tutkimusmatka itseen, omaan kasvuun ja muutokseen. Kirjan punaisena lankana on NLP, jonka harjoitusten tarkoituksena on tuoda oivalluksia siihen, kuinka toteuttaa muutos elämässään.
Tyytyväisyystakuu

Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaasi kirjaan, saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä sen tilaamisesta. Sinun ei tarvitse edes lähettää kirjaa takaisin. Riittää, että ilmoitat asiasta sähköpostiin info [a] neway.fi ja rahasi palautetaan.
Tilaa Uuden edessä
NLP-opas sisäiseen kasvuun
Yksityisyys  I  Käyttöehdot  I  Evästeet
Copyright 2020+ Neway
Kaikki oikeudet pidätetään.