Haluatko saada selkeyttä, levollisuutta ja uusia mahdollisuuksia tämänhetkiseen elämääsi?
La 5.9. Helsingin keskustassa
tai tarvittaessa vuorovaikutteisesti etänä
Uuden edessä
-valmennuspäivä
Olemme joka päivä uuden edessä ja aina on mahdollista tehdä tulevasta paras mahdollinen. Uuden edessä -valmennuspäivä on tarkoitettu NLP:hen tutustuneille, jotka kaipaavat syksyynsä NLP-harjoituksia ja niiden myötä voimaannuttavaa energiaa.
Osallistujien määrä on rajattu 12 henkilöön. Varmistathan paikkasi hyvissä ajoin.
Valmentajana Anu Vihonen
Senior NLP Trainer 

Uuden edessä -valmennus La 5.9. klo 9.30 - 16.30 kasvokkain Helsingin Punavuoressa tai tarpeen vaatiessa vuorovaikutteisesti etänä ZOOM-verkkoalustalla.

Olemme joka päivä uuden edessä ja aina on mahdollista tehdä tulevasta paras mahdollinen. 

Uuden edessä -valmennuspäivä on tarkoitettu NLP:hen tutustuneille, jotka kaipaavat syksyynsä NLP-harjoituksia ja niiden myötä voimaannuttavaa energiaa.

Päivä koostuu lyhyistä NLP-teoriaosuuksista sekä syvälle mieleen vaikuttavista pari- ja ryhmäharjoituksista.
Uuden edessä -valmennuspäivän aiheita
 
Pysähtyminen oman itsen äärelle
 
Egon ja sielun välisen tasapainon vahvistaminen
 
Toimimattomista ajatuskuvioista irtipäästäminen
 
Vetovoiman kohdistaminen kaikkeen hyvään
 
Onnellisuuden ja luottamuksen lisääminen elämään
Uuden edessä -valmennus
 La 5.9.2020 klo 9.30 - 16.30 kasvokkain
 Valmennustila Roba43, Iso Roobertinkatu 43 A, Helsingin Punavuori
 Hinta 138 € (sis. alv)
Valmennuksen lisäksi hinta sisältää kattavan koulutusmateriaalin sekä kahvit/teet tauoilla. 
Kuka ohjaa tämän valmennuksen?
Valmennuksen ohjaa NLP-kouluttaja, senior NLP Trainer Anu Vihonen.
Kenelle tämä valmennus sopii?
Valmennus sopii kaikille, joilla on perustiedot ja -taidot NLP:stä ja jotka kaipaavat syksyynsä NLP-harjoituksia sekä niiden myötä voimaannuttavaa energiaa.
Missä ja milloin valmennuspäivä pidetään?
Uuden edessä -valmennus pidetään pidetään lauantaina 5.9.2020 klo 9.30 - 16.30 valmennustila Roba43:ssa osoitteessa Iso Roobertinkatu 43 A, Helsingin Punavuori.
Paljonko osallistuminen maksaa?
Osallistuminen valmennukseen maksaa 138 € (sis. alv 24 %). Osallistuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu.
 Kysyttävää?
Ota yhteyttä sähköpostitse tästä tai puhelimitse numerosta 040 510 8246.


Valmennuksen ohjaa ANU VIHONEN

Senior NLP Trainer
2000-luvun alussa törmäsin kirjainyhdistelmään NLP. Tuolloin en vielä tiennyt, mitä se tarkoitti. Olin ainoastaan kuullut, että NLP-teorian ja -harjoitusten avulla oli mahdollista vaikuttaa omiin ajatuksiin. Se oli mielestäni erikoinen ajatus, koska luulin pysyväni aina stressaantuneena, murehtivana ja muita kannattelevana ihmisenä.

Olin kuitenkin lopen väsynyt ajatusmalleihini ja niinpä päätin ilmoittautua NLP Practitioner -koulutukseen. Se oli elämäni paras päätös, jonka myötä alkoi matka oman itsen äärelle ja tasapainoiseen elämään.

Vähitellen koulutuksen kuluessa huomasin mm. kuinka pelot ja rajoittavat uskomukset hälvenivät, ymmärrys muiden erilaisuutta kohtaan lisääntyi, mieleni tyyntyi ja tavoitteet alkoivat kirkastua ja toteutua. 

Nyt olen itse toiminut NLP-kouluttajana yli 10 vuoden ajan ja ohjannut kymmeniä pitkiä NLP-koulutuksia. Rakastan työtäni ja sen mukanaan tuomia kohtaamisia NLP-kurssilaisten kanssa.

Kun haluat löytää selkeyttä, levollisuutta ja uusia mahdollisuuksia elämääsi, olet tervetullut Uuden edessä -valmennukseen lauantaina 5.9.2020 klo 9.30 - 16.30.

Valmennuspäivän kuluessa pysähdymme oman itsen äärelle, vahvistamme egon ja sielun välistä tasapainoa, päästämme irti toimimattomista ajatuskuvioista, kohdistamme vetovoiman kaikkeen hyvään ja lisäämme onnellisuutta ja luottamusta elämään.
© Copyright 2020  - Kaikki oikeudet pidätetään, Neway, neway.fi